miro_N Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Przyznaję, że jak czasem patrzę na nevadkę, to chodzą mi po głowie różne dziwne myśli :rolleyes: ale, to znalazłem jakiś czas temu w necie powaliło mnie na kolana... W zasadzie klęczałbym dalej, gdyby nie przypomniało mi się, że coś mi to przypomina... :icon_biggrin: Paweł pisał o tym wynalazku w ŚM 8/2006, zresztą nawet całkiem pozytywnie. Jednak przymykając oko na inspirację tunera i tak szacun za wykonanie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No jak dla mnie... coś potwornego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Szacunek dla wykonawcy za pomysl i ilosc pracy, ktora wlozyl, poza tym jak dla mnie tez jest to porazka stylistyczna chodz ciekawa. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Mnie to wygląda na Shark Panther z 1990 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi