rider Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Pierwsza może być, tylko ten tylny amor ciekaw jestem, jak się sprawuje :lol: Wygląda na dosyć nieźle zrobiony, nawet ładnie wygląda.A ten drugi motocykl jest żałosny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 heh ten pierwszy swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Nom ten pierwszy ladny, na pierwszy rzut oka to wogle jawy nie przypomina. Brawa dla kogos :DPzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ta pierwsza jest poprostu super. A ta druga to chyba ktoś robił za pomocą "druta i taśmy izolacyjnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 ja nie rozumiem ludzi którzy w ten sposób niszczą swoje mz-tki, jawki, romety i inne "tego typu wynalazki".nie łatwiej po prostu kupić motor z założenia do crossu/enduro? dla mnie kupowanie jawki w celu przerobienia jej na enduro to głupota, marnowanie czasu, pieniędzy i utrudnianie sobie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Przeróbki, wszelkie dają wielką radość twórcy. Jeśli ktoś lubi grzebać przy maszynach i chce mieć sprzęt inny od wszystkich to przerabia moto(cykle/roweyi).Dlatego z tej półki, bo części są tanie i można małym kosztem coś wykombinować, na dodatek są toproste konstrukcje. Jest trochę fajnych przeróbek, ale niestety większość ownerów niema tego wyczucia dobrego smaku i tworzą potwora. Czasem jednak taka przeróbka wychodzi dobrze - czego przykładem były te dwa pierwsze zdjęcia jawki (pomarańczowa) i nie tylko ona. Tutaj nie chodzi mi akurat a motocykle terenowe, ale wszelkiego rodzaju. Ja sam jestem raczej przeciw wszelkim tuningom, ale delikatne nadawanie charakteru poprawia wizualnie dany sprzęt. Poważniejsza przeróbka wychodzi w 1/100 przypadków, lub żadziej, ale jaki efekt .... P.S. Sorki trochę odbiegłem od tematu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja nie rozumiem ludzi którzy w ten sposób niszczą swoje mz-tki, jawki, romety i inne "tego typu wynalazki".nie łatwiej po prostu kupić motor z założenia do crossu/enduro? dla mnie kupowanie jawki w celu przerobienia jej na enduro to głupota, marnowanie czasu, pieniędzy i utrudnianie sobie życia. I oczywiscie niszczenie sprzeta, ktory po tylu latach trwania, dostał sie w łapy jakiegos debila ktory naogladal sie crossu w TV i mysle ze wielki rajdowiec z niego... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja nie rozumiem ludzi którzy w ten sposób niszczą swoje mz-tki, jawki, romety i inne "tego typu wynalazki".nie łatwiej po prostu kupić motor z założenia do crossu/enduro? dla mnie kupowanie jawki w celu przerobienia jej na enduro to głupota, marnowanie czasu, pieniędzy i utrudnianie sobie życia. Tylko wiesz czasem na co popatrz - ze nie kazdy ma tyle kasy co Ty i nie kazdy sobie moze pozwolic na kupienie crossa lub enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Tylko wiesz czasem na co popatrz - ze nie kazdy ma tyle kasy co Ty i nie kazdy sobie moze pozwolic na kupienie crossa lub enduro.hehe no rzeczywiście - s*am kasąprzeciez nie chodzilo mi o yz 250F 2004 ale o CZ!!zamiast kupic mz za 1000zł i poprzerabiać go za 200zł mozna kupić za 1200zł cz cross która ma chyba troche lepsze właściwości jezdne w terenie niz mz po wiejskim tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 To spróbuj takie osoby przekonać do podjęcia takiego kroku.Oni i tak wiedzą, co jest lepsze. Poza tym wychodzą na świetnych mechaników (niczym złota rączka;)). Nie wiem, czy za koszt ogara + koszt przeróbki można kupić jakiś sprzęt terenowy nawet z dolnej półki. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 to można chociaż jeszcze troche pozboierać albo samemu zarobić (ja na husqvarne zarobiłem sam a była troche droższa niż przeciętna CZ). tak sie mówi ze nie ma kasy ale wystarczy sie troche postarać i zawsze znajdzie sie jakiś sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Sam ostatnio na wakacjach z kumplem dorwalismy 2 ogary i dziczelismy całymi dniami po lasach górkach błotach itp i były one bez żadnych przeróbek wiecie jaka frajda 8) tak apropo do adama 87 a co powiesz na taką sytłacje jak masz pod domem las i fajne tereny naoglądasz sie w tel dakarów i zawodów z krossuw dostajesz od dziadka starą wsk bez papierkow znasz sie troszke na tuningu?Ja w takiej sytłacji na pewno bym jej nie wyzucił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 dostajesz od dziadka starą wsk bez papierkow znasz sie troszke na tuningu?robie z nią to samo co z moją motorynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ej sorrki ale ja nie wiem co ty zrobiłes z swoją motoryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 www.romety.prv.plpowiem ci tylko że kupiłem ją za 150zł (przepłaciłem kilkakrotnie) i uwierz mi że wyglądała troche gorzej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi