MOC Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zbycho, nikt tutaj nie powie Ci co to za motocykl i jak sie to prowadzi. Masz chec, podoba Ci sie, jezdz, przejedz sie nim, podotykaj, pomacaj, zobacz czy spelnia twoje oczekiwania, w koncu doswiadczenie w jezdzie zaprzegiem masz. Bedzie sie podobalo, bedzie spelnial oczekiwania, cena bedzie satysfakcjonujaca i zasobnosc portfela pozoli to bierz i ciesz sie nim :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wybrałem się po coś takiego ... wyjazd mi się nie udał. 100Km od domu, w Warszawie gość w Nubirze wjechał nam w dupsko.To był ostry wjazd. Przyczepa pójdzie ( chyba ) do kasacji, zerwała się też z haka i zdewastowała deczko dupsko Navary. Pech, qurna ...Przyczepka wróciła na lawecie ( warto mieć assistance :icon_biggrin: ), my wróciliśmy jak nie pyszni. Drugie podejście w czwartek Sprinterem kolegi. Niestety, też nieudane. To, co na zdjęciach wygląda całkiem, całkiem okazało się jak to określił kolega, rzadką trzęsącą się galaretą.Zaprzęg w ogóle się nie chciał prowadzić, silnik gasł, kontrolka ładowania świeciła przy 2tys. obrotów, wszystko luźne ... ogólnie, do dupy.Gość chciał nawet opuścić, ale to wszystko do rozbiórki, weryfikacji, kupa części do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Naprawde ciezko jest trafic ogloszenie, w ktorym 70% stwierdzen jest prawda.Powodzenia moge jedynie zyczyc w poszukiwaniach zaprzegu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ile cenili czarną beemkę z koszem? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Umowa wstępna była na 12,5tys. Zero jedynkowa, biorę za tę kwotę ... lub nie.Jak odjeżdżałem dopytywał się ile dałbym, rzuciłem na odczepnego kwotę 10tys. Nie zgodził się, ale gadał że już blisko i takie tam ...Zapewne sprzeda za 10tys plus coś tam.Tyle to może jest i warte ... może ...Jak pisałem, prowadzi się sto razy gorzej od ruska, kontrolka ładowania gaśnie przy 2tys obrotów, jeśli to ładowanie, nie ciśnienie oleju ... wszystko luźne jak galareta, telepie i grzechocze.Jeśli warto, to tylko ze względu na kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ciekawostka przyrodnicza, kilka godzin temu napisałem posta w którym chwaliłem się nowym nabytkiem.BMW R65. Posta diabli wzięli.I to tyle na dziś.Opijałem z lusterkiem nabytek.Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak to mawiali starożytni Słowianie w MGH: i tak wszyscy skończymy na BMW. No i Zbycho już. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 (edytowane) Jak to mawiali starożytni Słowianie w MGH: i tak wszyscy skończymy na BMW. No i Zbycho już. :crossy: Tyle że mój to nie GS.Nie wiem. Jungtimer czy już oldtimer ? Moto z 79 roku.Stan ... przyzwoity, chociaż Michał mówi że słabo ciągnie. Się zobaczy ...Po ZRXie każdy stary bokser wygląda na słabego. Wg. mnie ładnie i sprawnie się wkręca w obroty.Jest niestety malowany, na czarno. Docelowo, będzie ( chyba ) biały, biało kremowy z koszem. Edytowane 23 Września 2011 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Tyle że mój to nie GS.Nie wiem. Jungtimer czy już oldtimer ? Moto z 79 roku.Stan ... przyzwoity, chociaż Michał mówi że słabo ciągnie. Się zobaczy ...Po ZRXie każdy stary bokser wygląda na słabego. Wg. mnie ładnie i sprawnie się wkręca w obroty.Jest niestety malowany, na czarno. Docelowo, będzie ( chyba ) biały, biało kremowy z koszem.Gratuluję wyboru, chociaż uważam, że R65 to sprzęt dla początkujących. Zapraszam też na stronę : http://www.dwuzaworowe.pl/ gdzie znajdziesz wielu zakręconych na punkcie dwu zaworowych beemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Gratuluję wyboru, chociaż uważam, że R65 to sprzęt dla początkujących. Zapraszam też na stronę : http://www.dwuzaworowe.pl/ gdzie znajdziesz wielu zakręconych na punkcie dwu zaworowych beemek. Ja jestem może nie początkujący, ale z pewnością schyłkowy :icon_mrgreen:.Już mnie nie kręcą Gixery i Erłany.A R65, trochę kwestia przypadku. Już byłem zafiksowany na Kawasaki W650, trafiła się jednak Beemka, więc jest. Planuję jak wyżej, zrobić zaprzęg. A do zapie**alania wystarczy mi Kawa której nie mam zamiaru sprzedawać. Z wielu powodów. Najważniejszy, jestem z niej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi