hojnorek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A na kiedy chcielibyście ustawić szkolenie? Może sierpień? Bo jak wszystko będzie szło tak jak nalezy to w sierpniu będę chodził już o własncyh siłach i z checią ponownie podszkoliłbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Czyżbyśmy utknęli w martwym punkcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagii Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 W zeszłym roku szkolenie wypadło bardzo pozytywnie dlatego o ile nie bedzie to kolidowało z planami urlopowymi też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Czołem. Przepraszam za zwłokę w interakcji, ale jak się studiuje będąc tatą i rozwijając firmę, to nie ma lekko. Na kampanię wrześniową zostało niewiele, więc już mam trochę spokoju.Co do toru w Gostyniu, to bida, bo Automobilklub Leszczyński podpisał dziwną umowę na wyłączność dla pewnej firmy z Poznania.Zostaje Rakietowa. Czy byliby chętni, by w najbliższy piątek spotkać się od 15-ej do 20-ej? Jest możliwość zaklepania toru.Tomek :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Cześć, Jaka cena? (rozumiem, że zależy od ilości chętnych, ale jakiś przedział się przyda :) ) Jedynie 5h jazdy, czy będzie dzień przed teoria? Ja jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Przyjeżdżam do Wrocławia w piątek w południe. Możemy się spotkać w miejscu, gdzie teorię wyłożę zwięźle tym, co nie byli na szkoleniu w zeszłym roku, a potem wjeżdżamy na tor.Mogę zostać we Wrocławiu do 22-ej, a potem lecę na Kisielin pod Zieloną Górą, gdzie zaczynam szkolenie o ósmej rano.Zobaczmy, jak reszta kolegów i koleżanek może się zorganizować, czy ten piątek po południu będzie odpowiadał.Tomek Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 witam, z mojej strony niestety pas:/ tylko i wylacznie ze wzgledu na tor... pierwsze spotkanei rok temu bylo jak najbardziej przydatne, ale nie wyobrazam sobie na wroclawskim torze, nauki elementow sportowej jazdy, granice przyczepnosci itd:/ jesli natomiast ktos ma zamiar wziac udzial po raz pierwszy i nie mial okazji jezdzic z Tomkiem rok temu to jak najbardziej polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Co do organizacji i kosztów szkolenia, to proponuję minimum 10 osób i cenę 200 zł/osoba.Mam kontakt z gospodarzem toru, który poinformował mnie o wolnym piątku po południu.Tomek Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja niestety jeszcze również odpadam. Dopiero od dwóch tygodni poruszam się bez kul więc trochę za szybko na wycisk na torze. Ale również gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Tomku a co to za szkolenie w Starym Kisielinie? Jazda sportowa czy ogólne szkolenie, można prosić o więcej informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Coś tu chętnych na piątek nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ja jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Mało nas, mało nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Szkolenie na rakietowej powinno spełnić oczekiwania początkujących i tych średnio zaawansowanych, którzy na podobnym szkoleniu nigdy nie byli. Jeśli materiał będzie podobny do zeszłego roku, to szkolenie skoncentruje się głównie na ostrym, pewnym hamowaniu, zakrętach przy małych i średnich prędkościach, redukcji z międzygazem itd. Nowo nabyte umiejętności do wykorzystania od razu na mieście. Tor na rakietowej dobrze się do tego nadaje. Ja w zeszłym roku byłem super zadowolony. Na ten weekend mam już inne plany motocyklowe, więc szkolenie sobie odpuszczę, bo bym nie wyrobił kondycyjnie. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi