Bob-ER5 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki za foty i za obsługę grilla :] Czekamy na kolejne foty i filmy. Jeden z kolegów pytał o wydech- oto dokładnie ten, który mam u siebie- http://allegro.pl/sportowe-tlumiki-owalne-do-motocykli-japonskic-i1774827530.htmlPozdro Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Bob-ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagii Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja pytałem, dzięki Bob-ER5 serdecznie. Dzięki też wszystkim za imprezę, a Tomkowi za przekazanie mądrości, które teraz trzeba wprowadzić w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jeszcze parę fotek z telefonu...Widac jak organizator dbał o imprezę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlin Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Na deser kilka filmików :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No a gdzie reszta?? Co się obijacie?? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 witam, mam jedno wolne miejsce na paintballa na jutro ktos chetny z uczestnikow kursu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Dziękuję wszystkim za udział w zajęciach i dyscyplinę :lalag: Marcinowi dziękuję za zorganizowanie szkolenia :notworthy: Do zobaczenia wiosną.Tomek :icon_biggrin: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Byłby ktoś zainteresowany w tym roku? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Moja piszcząca XJ zwarta i gotowa, a moja panna tym razem jak będzie łamać klamki to w swojej CB500 :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja też byłbym chętny, ale bardziej na jazdę sportową - pozycja w winklu itp. na rakietowej spokojnie da się wytyczyć taki tor jazdy na którym da się to przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ja chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 jesli ja bym to organizowam w tym roku to na pewno nie bedzie to na rakietowej, ten tor jest do dupy aswalt i nagle plyta i jak Ty tam chcesz trenowac zlozenie:/ chyba, ze ktos inny zajmie sie organizacja to wtedy nie mam nic do gadania;p ale jak cos to w tym roku albo kisielin albo gostyn albo jakis dobry tor w okolicy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 To zależy co to miałby być za kurs. Jeśli podobnie jak w zeszłym roku - manewry przy mniejszych prędkościach: hamowanie, slalom, redukcje, martwy ciąg - to rakietowa się nadaje. Jeśli jechać na tor gokardowy, np. do kisielina, to niestety koszty wzrosną i wtedy to ja życzyłbym sobie bardziej sportowe szkolenie - linia przejazdu, pozycja w zakręcie, punkty dohamowania. Nie wiem, czy Tomek jest takim szkoleniem zainteresowany, a z drugiej strony z 15 osób od nas też się musi znaleźć. Jakie są oczekiwania? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 co do osob to ja bym sie nie martwil w tym sezonie z forum xj-ty juz mam wielu chetnych i sa gotowi wydac w tym roku wiecej aby pojezdzic na normalnym torze. Tomek rok temu mowil ze jesli bysmy organizowali to w tym roku nie bedzie powtorki z tamtych manewrow tylko bardziej sportowa jazda, mysle ze to kwestia dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi