M a D a F a K a Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Mada z tego co wiem, to Piotrek w tamtym sezonie na torze Poznań pojechał CBR 600RR 1:39,695 A Dziawer na S1000rr pojechał 1:39,857 600 to dla Ciebie maks, ponieważ i tak go nie wykorzystasz w 50% jeżdżąc tak mało.Miałem na myśli tempo wyścigowe, bo jakoś można zebrać się w sobie na tyle aby zrobić to jedno, ale te kilka czy kilkanaście kółek..., red.nacz. w zeszłym charakteryzował się stałym tempem 1.41 - 1.42Pamiętam jak sympatyczny Tomek Serafin parę lat temu biadolił jak po włożeniu w jego R1 pierdyliona dolarów (m.in. telemtria!), robił gorsze czasy niż na oryginalnym setupie Yamahy! Biedaczek pogubił się w mnogości możliwości ustawień. Edytowane 11 Lipca 2011 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) ciach! Sorry, głód jazdy. Na torze 600 amatorsko na treningach fajnie się kopie tyłki litrom w winklach. Edytowane 12 Lipca 2011 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 ahi - i nie polecam zaczynanie od litrawspółczesna sześćsetka to i tak za wiele jak na początek na tor Przecież 954 jedzie jak "600" :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dzisiaj udało mi się pojeździć gixem k6, i chyba zdecyduję się na niego, ale może lepiej 750? Jedynie to słyszałem że na 600 można spróbować jakiś puchar? Ciekawi mnie jeszcze jak jeździ 600RR... Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a skonczy sie jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 murgal skoro nigdy nie latałeś po torze kup na początek coś tańszego od K6, np. F3. Nauczysz się jeździć a później przyjdzie czas na dobre sprzęty. Tym bardziej, że nigdy po torze nie latałeś,na początku będziesz miał spoko gleb a odbudowa F3 jest znacznie tańsza niż K6. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witka posłuchaj starszych kolegów i kup na tor 600. Ja swego czasu jeździłem 5 sezonów po torze na 954, byłem zadowolony. A później zrobiłem krok w tył i jeździłem na gixxerze 750 i byłem jeszcze bardziej zadowolony :) aczkolwiek nie wiem czy jeszcze lepiej bym nie zrobił biorąc 600. Na 600 wypracujesz sobie dobrą technikę jazdy, na 1000 się wystraszysz na pierwszych jazdach i nie będziesz operował gazem jak należy. A tak w ogóle, to tak jak ktoś ci napisał - przy czasie 2.30 masz jeszcze do urwania sporo sekund na 125, a to jest najlepsza szkoła - uczy szybkości w zakrętach. Więc następny sezon zostałbym przy 125 jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blocked Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 nadaje sie jak nic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi