Przeczarny Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieje, ze to odpowiedni temat na moje chwalenie sie, ale dzis kupilem sobie sportowy wydech do mojej Hondy CBF 600, jak tylko przyjdzie i zalaze, to podziele sie z Wami wrazeniami ;) Oto moj zakup: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160511929621 A zeby nie bylo: motor kupilem w listopadzie, a prawko zdalem w maju tego roku ;) Edytowane 2 Lipca 2011 przez Przeczarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 My też cieszymy się z Twojego sportowego wydechu. Ja wczoraj kupiłem tłok i pierścienie do Komara 230. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeczarny Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Skad ten sarkazm qurim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Skad ten sarkazm qurim ?Nie każdemu musi się podobać twój motocykl, tak samo nowy tłumik.......ale mi się podoba :buttrock::icon_twisted: Gratulacje ! Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 tobie ma sie podobac sprzet ktory dożynasz,a pochwalic sie lepiej na drodze niz na forum,sam widzisz kolego.mnie sie tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeczarny Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dzieki Chlopaki :) Nie chcialem wyjsc na jakiegos buca, myslalem ze to odpowiedni dzial do takich niepowaznych przechwalek, zwlaszcza ze naprawde ciesze sie jak dziecko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 cieszymy sie ze sie cieszysz.i tak ma byc po to kupujemy te maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Skad ten sarkazm qurim ?qurim jest miłośnikiem jedynie słusznych wolnoobrotowych maszyn,poza tym jego zona ma właśnie okres dla tego jest trochę zgryźliwy... :icon_mrgreen: Gratuluję zakupu fajnej maszyny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeczarny Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Pewnie niektórzy rozstrzelają mnie za te przechwałki, ale przyszedł tłumik, ślicznie zapakowany, a ja go po prostu założyłem :) Pięknie brzmi, dużo głośniejszy niż seria, ale nadal cywilizowany- smaczkiem jest, że przy odjęciu gazu i hamowaniu silnikiem tak troszeczkę strzela z wydechu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To nie jest smaczek, tylko delikatny fuck up. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi