vpower Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 No ladny ladny. Podoba mi sie styl i szybka.;) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dziek,i mi też sie bardzo podoba, zastanawiam się jeszcze nad czarnymi lusterkami, bo klamki juz zmieniłem na czarne, oraz nad owijką rur taśmą/bandażem. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradoo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Piękny! Gratuluje zakupu. Oby służył bezawaryjnie długie lata. HD! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No myślałem nad końskim ogonem, ale trudno dostępny :icon_razz: . Jak chcesz to akurat mam na zbyciu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Z japońskiego konia, nie dziękuję na pewno nie będzie pasował i w ogóle mój piękny, amerykański, prawdziwy motocykl nie będzie współpracował z takim ogonem :icon_razz: Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 zalatwie ci nawet calego konia bo akurat mam na zbyciu :icon_biggrin: . Jak dasz sie przejechac :crossy: Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dasz w zastaw konia, dziewczynę, siostrę, samochód i motocykl to dam pomacać - motocykl, a może odpale i dam posłuchać jak pięknie gada :wink: Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Gratulacje! Fajny 'singielek', przedni blotnik jakis customowy? Fajne tylne kierunki. Idz dalej w czern - bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dokładnie, przedni błotnik zmieniony na niski, tylny również zmieniony na długi (złożony z dwóch oryginalnych)- powód: tylny kapeć ma taką sobie szerokośc i błotnik go przysłania.W poniedziałek jadę po komplet osłonek do wydechów, dostana czany kolor . Zastanawiam się czy farba "struktura by Harley" da radę na wydechach - testował ktoś? Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Bardzo ładne moto! Teraz możesz śmigać bez granic ! :) Życzę szerokości i zajefajnego sezonu! Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi