the-one Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam. Kilka tygodni temu pokazałem film o Yamaszce R6 i Fireblade, a dzisiaj przesyłam kolejny dłuższy film jaki nakręciłem o moich kolegach i koleżance ;) Są to motocykliści z dolnego śląska a dokładniej z powiatu świdnickiego. Film powstał hobbystycznie dzięki zaangażowaniu i poświęceniu czasu każdego z nas. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 masz swoj styl :lalag: , dla mnie te podpisy motocykli są zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Zajebiaste portfolio . :clap: Edytowane 20 Czerwca 2011 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Fajny klimat. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Świetny filmik Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Klimat po prostu wciąga.Jak dla mnie jesteś profesjonalistą, gratulację :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki koledzy. Jeszcze nie opiliśmy premiery ostatniego filmu a moi znajomi wyskoczyli z kolejnym pomysłem na film motocyklowy w centrum miasta ;) PS. ToOczeQ - Ja w zeszłym roku w Rumi kupiłem swojego Fajera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Fajnie :D Ta muzyka dodaje klimatu :clap: Nie obraź się ale dla mnie pod względem fabuły to nic się nie dzieje chyba, że to miało na celu pokazanie samych motocykli natomiast od strony technicznej film zajebisty :lalag: Powodzenia. @literówka Edytowane 20 Czerwca 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie mam o co się obrażać. W filmie pokazałem motocyklistów z mojej okolicy i każdy w nim ma swoją chwilę ;) Dzięki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 bardzo fajnie zrobiony film no ale po 3 minutach nuda troszke powiewa co nie zmiena faktu ze mi sie podoba czekam na wiecej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dzięki koledzy. Jeszcze nie opiliśmy premiery ostatniego filmu a moi znajomi wyskoczyli z kolejnym pomysłem na film motocyklowy w centrum miasta ;) Czekam z niecierpliwoscia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jaka nuda ?! Filmik jest super, naprawdę szacun. Pomyśl jeszcze o ujęciach z kamerki przymocowanej z boku moto tzw. "side cam". Jakiej/jakich kamer używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zdjęcia rewelacja :clap: :notworthy: muzyka przez pierwszą minutę, dwie też ale potem brakuje czegoś żywszego, czegoś co można by nazwać rozwinięciem :) Zakończenie też świetne. Proste i na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Technicznie i efekciarsko naprawde fajnie, tylko przez muzyke i lekki brak akcji nie ma wstepu-rozwiniecia-zakonczenia tylko jeden wielki wstep :PDobrze ci idzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Film był kręcony bez większej fabuły, jest pamiątką z naszych spotkań i przejażdżek na motocyklach i miło że komuś się to podoba. Wszystko było wymyślane na bieżąco podczas filmowania :) Muzykę przygotowałem na miesiąc przed filmowaniem i w oryginale jest ona krótsza (4:18min). Na kartce miałem wcześniej rozrysowane tylko jak mają wyglądać niektóre sceny, bo podczas filmowania wszystko wypada z głowy ;) Filmowałem za pomocą Canona HV40 i 550D plus własnoręcznie zrobione systemy stabilizacji oprócz kupionego statywu ;) W filmie miała jeszcze wystąpić VTR 1000 SP1 ale to już by było przegięcie z długością filmu, a może kiedyś poświęcę jej miejsce na osobny film. Pierwszy raz jechałem VTR 1000 i już nie chcę swojej SC33 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi