mask Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC i10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 17. pszczola3518. marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC i10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 17. pszczola3518. marrio Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Majkel, Tobie kiedyś dałem na kilka dni bo mimo próśb dalej "rozrabiałeś" :D No ale Kitce Bana nie dałem, nie było za co, to że jakaś tam dyskusja wyniknęła to inna sprawa. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Klodu, Ty skoncz te dyskusje, tylko aeroplan na twarzo-książkę wrzucaj! Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Już działam :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Musze pomyśleć, plany ustalić, żeby też do Borek przyjechać bo zacne towarzystwo jak widzę się szykuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Na wakacje człowiek wyjechał, a tu rozpętana kapitalistyczno - pożarnicza wojna o Borki. I słusznie, trzeba walczyć, gdy chcą nas nacinać, ale ostatecznie wracać do... (wybaczcie zberezeństwo)... korzeni. Pojaśniało mi oblicze, że jak zwykle udało się osiągnąć porozumienie ponad podziałami. Ja już od jutra zaczynam taniec na promienistą i przejrzystą aurę, żeby wszystkim było łatwiej dotrzeć na naszą Majorkę. Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kompletnie nie czaję tej sytuacji Klod-Kitka ale poziom agresji Kitki w skali do 10 to maks -5 :). Sądzę, że Panowie po pierwszym shotcie zaraz potem wypiją następny. Jak Klod będzie ;0. MALVINA, BĘDZIESZ SAMA W DOMKU?? Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Szuberto ..... jutro kupie 2 litry Rakiji :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 HVALA! :) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Szuberto ..... jutro kupie 2 litry Rakiji :D Co wcale nie znaczy ze przyjedziesz :bigrazz: Chyba,ze chcesz już odkupić swoje winy :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wariat .... dla Ciebie Mleko :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Ponieważ wreszcie doczytałem do tematu i daty, zapiszcie mnie do jakiegoś domku (śpiwór wezmę). maniek_7 x1 BTW, ponieważ pamiętam Borki tylko z I edycji 2004, czy dalej na miejscu można zaopatrzyć się w napoje, czy trzeba targać ze sobą? Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (..) BTW, ponieważ pamiętam Borki tylko z I edycji 2004, czy dalej na miejscu można zaopatrzyć się w napoje, czy trzeba targać ze sobą?Ja zawsze kupuje co trzeba w Tomaszowie, i Tobie radze to samo :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 sklep po drugiej stronie ulicy też zawsze otwarty i dobrze zaopatrzony, nawet kiełbasę dowożą jak się skończy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi