JareG Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 sklep po drugiej stronie ulicy też zawsze otwarty i dobrze zaopatrzony, nawet kiełbasę dowożą jak się skończy ;)Ja tam leniwy jestem, jesli juz mam gdzies isc to ew. na sniadanie.. a chlanie wole zakupic wczesniej i miec pod reka :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC i10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 17. pszczola3518. marrio 19. ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Kompletnie nie czaję tej sytuacji Klod-Kitka ale poziom agresji Kitki w skali do 10 to maks -5 :). Sądzę, że Panowie po pierwszym shotcie zaraz potem wypiją następny. Jak Klod będzie ;0. MALVINA, BĘDZIESZ SAMA W DOMKU?? Mam nadzieję, że poznam kogoś z farelką, kto ogrzeje i domek i mnie :) Szuberto - reflektujesz na taszczenie grzejnika? :) I ogrzewanie samotnego zmarzlucha, czy pękasz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Malvina,ja Cie mogę ogrzać :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam...Nie było mnie jakis czas w W-wie, a tu takie zmiany :bigrazz: khem...Pytanko: Czy sa jeszcze jakies wolne domki? Jakos nie bardzo siebie widze przypadkowo dopisanej do kogokolwiek bez mojej wiedzy :icon_razz: 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18.pszczola35 - domek (o ile jeszcze jakis jest caly wolny- prosze o dopisanie sie osob, z ktorymi rozmawialam dzis posrednio i bezposrednio) Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC i10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 18. marrio 19. ptaq_ Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + ....? - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:3. MOC 10. Belgu 12. Peterek13. Jeżyk14. Kropka115. zappa16. modek 18. marrio Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:1. MOC 2. Belgu 3. Jeżyk4. Kropka15. zappa6. modek 7. marrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:1. MOC 2. Belgu 3. Jeżyk4. Kropka15. zappa6. modek 7. marrio Ale dopiszcie mnie do tej listy do miejsc do podziału... :mellow: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:1. MOC 2. Belgu 3. Jeżyk4. Kropka15. zappa6. modek 7. marrio Peterek co to za dywersja ?? nie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Peterek co to za dywersja ?? nie jedziesz? No przecież zapisał się do domku pszczoły... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Myślami i z każdym następnym łykiem będę z Wami :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że poznam kogoś z farelką, kto ogrzeje i domek i mnie :) Szuberto - reflektujesz na taszczenie grzejnika? :) I ogrzewanie samotnego zmarzlucha, czy pękasz? ;) Acha... a potem będziesz listy pisała, dzwoniła i w ogóle :)Ale uważaj, bo mam ogromną słabość do motocyklistek :notworthy: A propos smażalni "U Piotra". Dzwoniłem, Piotr wyprowadził się z Borek, z ojcem prowadzą własny interes 7 km dalej: http://www.ugrzeska.pl/ W Borkach smażalnia nadal działa z nowym ajentem, ale opinie podobno są różne...W każdym razie Piotr nas serdecznie zaprasza, będzie przygotowany :lalag: Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dziś będę w Borkach, to wezmę może jakąś wizytóweczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:1. MOC 2. Belgu 3. Jeżyk4. Kropka15. zappa6. modek 7. marrio 8. maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka1 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo + E-Rebel - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału:1. MOC 2. Belgu 3. Jeżyk4. zappa5. modek 6. marrio7. maniek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi