MXek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam. Jestem z Olsztyna i od długiego czasu zbieram się żeby zrobić prawko kat. A, potrzebuję trochę pomocy bo nie chce spędzić 20 bezowocnych godzin z kimś kto oprócz teorii nie ma większej wiedzy o motorze. Więc jeśli znacie kogoś lubi sami jesteście instruktorami - piszcie ;) z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo77 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. Jestem z Olsztyna i od długiego czasu zbieram się żeby zrobić prawko kat. A, potrzebuję trochę pomocy bo nie chce spędzić 20 bezowocnych godzin z kimś kto oprócz teorii nie ma większej wiedzy o motorze. Więc jeśli znacie kogoś lubi sami jesteście instruktorami - piszcie ;) z góry dziękuję.zgłoś się do Józka Dzikowca jest z Olsztynka, ma największą zdawalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 kto oprócz teorii nie ma większej wiedzy o motorze Teoria też jest cenna, oby była słuszna. Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seddner Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Osobiście miałem przyjemność odbywać kurs z 3 instruktorami w Olsztynie (20h obowiązkowe + 4 wykupione, bo chciałem się douczyć) 1) Czesław Siemiński z WM-ZDZ, miałem z nim 15h, jeździłem na mz etz 250 (stary, ale jary, tylko że na egzamin się nie nauczysz), bo Yamaha SL 250 niestety była zepsuta w czasie mojego kursu; fajnie się z nim jeździło (on jechał za mną samochodem, miałem krótkofalówkę ze słuchawką), ale instruktor z niego żaden- ma jakieś pojęcie o motorach, ale na tym koniec; 2) Krzysztof Pietrulewicz (5h) (wydaje mi się, że to było L-centrum, ale nie jestem pewien) również nic specjalnego, tyle co nauczył mnie rozgląda się na placyku ;) trzeba jeszcze przyznać, ze zapierniczał dość szybko po mieście, co nie jest dobre jak dopiero się uczysz jazdy na moto... 3) Piotr Arciszewski (niestety tylko 4h) instruktor, którego mogę z dumą nazwać Motocyklistą (doskonałym? ;p) przez duże M ;) Widać że zna się na rzeczy i potrafi przygotować kursanta do egzaminu i do późniejszej jazdy (co jest rzadkością, z reguły instruktorzy przygotowują tylko do egzaminu), naprawdę żałuję że od początku z nim nie jeździłem. Po prostu rewelacja ;) nie pamiętam nazwy szkoły, ale jestem 100% pewien, że ma placyk przy Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego (skrzyżowanie ulic Synów Pułku z Pstrowskiego [przy lotosie]) (może to było L-centrum?) Szczerze polecam :excl: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Cześć.Szukam dobrej szkoły dla kolegi. Czy znacie coś godnego polecenia w Olsztynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panjapa22 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę Campus. Robiłem tam prawko A i B, wszyscy moi znajomi też i nie słyszałem żeby ktokolwiek narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam, chciałabym odświeżyć pytanie: kto jest godnym polecenia instruktorem w Olsztynie? Pan Piotr Arciszewski? Józek z Olsztynka? Takie propozycje były do tej pory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rba555 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Polecam Czesława Swaryczewskiego (wygugluj sobie szkołę Motorex), temat prawka kat A załatwiony szybko i co ważne skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mangossj Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Cześć, zamierzam z początkiem sierpnia zapisać się na prawko w Olsztynie i tu pytanie czy polecacie/odradzacie może jakąś szkołę w tym mieście? Czy mogę zrobić teorię online (mam już prawo jazdy B) czy jest to błąd i warto pochodzić na wykłady? Zakładając, że zdam egzamin z końcem sierpnia, czy jest sens kupować jeszcze w tym sezonie motocykl czy lepiej kupić w zimę i zacząć jeździć w przyszłym roku? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Wejd na forum Motobraci i udor do Hustlera. Olsztynskie forum i kolega ktory naprawde Ci pomoze. Nie dziekuj! Przyloz sie do nauki jazdy a pozniej jezdzij z motobracmi... chlopaki naprade pomoga Ci w stawianiu 1wszych krokow na moto..0 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAriik Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W Motorexie dobrze uczą jeździć. Robiłem tam kat B i A. Solidnie przygotowują do egzaminu i mają dobrych instruktorów z wiedzą i doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi