Skocz do zawartości

MajkelPL

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zaznacz markerem która to stopa coby się im nie po*ebało ;)

powodzenia.

Taaa, potem go uśpią i będą kombinować - ta zaznaczona to do przemodelowania, czy raczej ta druga.

Nie zazdroszczę robienia za danie główne dla chirurgów (przerabiałem dwa razy) i życzę udanego zabiegu i szybkiej rekonwalescencji. Niby w końcu sezon na moto mamy, co nie?

Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą.

O rany :)

Majkel przeczytałam ten wątek od początku i ja Ci naprawdę baaardzo współczuję bo sama mam 40 szwów i gwoździe w łokciu miałam ale jasna cholera dawno się tak serdecznie nie uśmiałam :)

Dużo zdrowia Ci życzę :)

No to Debesciaro z 78 moze masz ochote na rehabilitowanie ? ;)

No i juz jestem po operacji.

Zoperowali ta stope co trzeba, ale cztery razy pytali ktora maja operowac.

BYlo troszke problemow, ale zyje czyli operacja sie udala.

Tym razem mialem znieczulenie miejscowe i bylem "nieuczuly" od pasa w doł :icon_mrgreen:

Fujara tez bez czucia .... byla.

Dziwne to jest uczucie jak Cie operuja a Ty wszystko wiesz i kumasz co robia a nic nie czujesz.

Anestezjolog po operacji jeszcze kazal mnie podpiac pod monitory czy aby nie zejde i bylem swiadkiem jak kobitka witala sie z gaska ale ja odratowano ....

Pieprzone szpitale

Teraz sobie leze w lozeczku z podpietym cewnikiem i czzekam az mi wszystkie czlonki wroca do pelnej sprawnosci.

Jutro wychodze :buttrock:

ISRA: 27062
SREU: 614

Dziwne to jest uczucie jak Cie operuja a Ty wszystko wiesz i kumasz co robia a nic nie czujesz.

A jak Cię do tego ekipa zabawia opowiadając krwawe kawały, to w odniesieniu do miejsca i sytuacji niezły surrealizm :laugh:

ps. mam nadzieję, że czucie tu i ówdzie powróciło ;)

"... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... "

No to Debesciaro z 78 moze masz ochote na rehabilitowanie ? ;)

No wiesz ja swój łokieć rehabilituję :) najlepiej kilka godzin na ścigaczu a potem jak zsiadam to jest rehabilitacja kolan jak mnie ból ścina i kilka minut sobie na glebie poklęczę :)

ale jak to mówią jak boli znaczy że żyjesz :) a znajomi mają ubaw jak jeżdżę jako plecak a potem na kolanach przed kierowca ląduję :P

Edytowane przez thebestof78

No to ja juz w domciu .....

Wypisali mnie i poszedłem w pizdu stamtad jak najszybciej.

Stopa boli, nowy szew na niej sie pokazal wiec jestem jak Frankejsztajn :biggrin:

Za dwa tygodnie zdjecie szow za piec kontrola jak sie palce pozrastaja.

Madziu .... czucie powrocilo tam gdzie trzeba. :wub:

Zainteresowanych szybkim moim powrotem do zdowia i dobra rehabilitacja informuje ze wysokie kwoty w walucie polskiej nalezy wplacac na moje konto :icon_mrgreen:

50 1020 5558 1111 1053 7640 0043

PKO Inteligo

ISRA: 27062
SREU: 614

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...