MOC Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Nie masz wg. mnie co sie ludzic ze 1400 bedzie spalalo ponizej 6 L/1000 kmow. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Nie masz wg. mnie co sie ludzic ze 1400 bedzie spalalo ponizej 6 L/1000 kmow. :icon_mrgreen: Nie po to kupuję motor z taką mocą i silnikiem żeby oszczędzać na paliwie :) Ja nie jestem z tych ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Najlepsze jaja są że tak pali.Pali tyle co mi R6.Na zecie siedzi się wyżej niż na suzi.Mi bardziej odpowiada suzuki z kilku powodów siedzi się niżej,mam uczucie integracji z motocyklem,może pozory ale tak jak by była lżejsza,niestety lepsza jakość wykonania i dbałość o szczegóły.Kawa tez jest piękna przód robi wrażenie a tylna lampa się uśmiecha.Bardzo fajne sprzęty jeden i drugi ,bierze się co serce podpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruk903 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 dla mnie haya jest lepsza ale to już tylko moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 dla mnie haya jest lepsza ale to już tylko moje zdanie :) mhm. jak oceniam ze zdjęć w prasie to też mi różne herezje wychodzą; niekoniecznie się z nimi ujawniam w publicznej dyskusjijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 dla mnie haya jest lepsza ale to już tylko moje zdanie :) Wiek:14 :icon_eek: Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Prawdopodobnie gdy kupisz 14.kę i będziesz jeździł po mieście to stopisz owiewki od temperatury silnika. Gdy w/w sprzęt przystosujesz do szybkiej turystyki zaistnieje duże prawdopodobieństwo, że zanim miną 24h zatrzesz silnik:)) Osobiście polecam Haykę gdyż jest praktycznie bezawaryjna a to ma dla mnie duże znaczenie. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez even Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras-Street Fighter Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Prawdopodobnie gdy kupisz 14.kę i będziesz jeździł po mieście to stopisz owiewki od temperatury silnika. Gdy w/w sprzęt przystosujesz do szybkiej turystyki zaistnieje duże prawdopodobieństwo, że zanim miną 24h zatrzesz silnik:)) Osobiście polecam Haykę gdyż jest praktycznie bezawaryjna a to ma dla mnie duże znaczenie. Rozumiem że jesteś zwolennikiem Hajki. Miałeś kiedyś Kawke ? Z Hajka jest jeden kłopot tylko, mianowicie że dużo ich już jeździ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Miałem kawasaki, co prawda 15 lat temu ZZR1100 (przez 50 tys. km), ale jakość się nie zmieniła specjalnie:)) Oczywiście, skoro twierdzisz, że hayek jest zbyt dużo na drogach to decyzja zapadła:) Koniecznie daj znać są wrażenia podczas jazdy:)safe ride! Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 co z tym zatarciem silnika w zzr? Skad taki pomysl? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 No i jakieś tam vin miały problem z ramą:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Np. przy testach Pirelli Angel zygzak się zatarł... może to przypadek, ok. Ale gdy podczas jazdy autostradą do Częstochowy na otwarcie sezonu znów zatarł się silnik jadącemu z nami zygzakowi, wyjątek staje się regułą:) Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To widzieliście ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalikawa Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Super chciałbym tak jeździć ale zzr1100 mam za krótko i podszkolić się muszę nie stać mnie na naprawę ha ha ha. A zzr1400 trochę odległe finansowo choć piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 To widzieliście ? :) Ale widzieliście, że żeby skręcać zdjął owiewkę i zmienił wydech ? :wink: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi