Aaron Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 W imieniu kolegi, który drogą kupna nabył wczoraj piękne moto, proszę o waszą pomoc...Jak wyciszyć puste wydechy w Drag Star 1100 bez ponoszenia dodatkowych inwestycji? Są zupełnie puste!!! Na wolych obrotach w garażu ( i u wielu sąsiadów w domach....) spada tynk....Są naprawdę puste!Pozdrawiam.Dziekuję za wasze opinie! Aaron :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 czescMozna wrzucic pare druciakow do wydechow. Takie do mycia garnkow. Najlepsze z takie blaszki pocietej w paski o szerokosci ok 2 mm. Napchac tego do wydechow i jakos zabezpieczyc mozna coby nie powypadaly. :D a wogole uwielbiam puste wydechy :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 daj spokuj ztym wyciszaniem to jest piekne tez mam 1100 tylko virówke z pustymi i juz sie zakochałem ludzie to lubia no i ten bass to jest choper a nie skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 ...spada tynk....Są naprawdę puste!I tak trzymać :D nic nie robić :D przynajmniej będzie go słychać (jak już nie widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Stary daj spokój, niech tynk sobie leci byle nie na moto :D. Nie rób nic, powiem wiecej nawet jak bym wiedział jak ci pomóc to sumienie mi nie pozwalają na to. Taki wydech to same plusy:+ już zaoszczędziłeś kasę na zakup lub przeróbkę na puste wydechy,+ zaoszczędziłeś kasę na regulacje gaźników po zmianie wydechów,+ wszyscy Cię słyszą więc jesteś bardziej zauważalny,To najważniejsze, że nie spomnę o wzrościę liczby adoratorek pędzących za twym wydechem :D hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Jestem za. Tak trzymać. A tynk, jak odpada, to obić do końca i po sprawie :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Zeby nie stracic na brzmieniu wstaw sobie takie cos jak ci zalaczylem na zdjeciu. Takie zwezki wstawiane sa w wydech cobry. Motocykl bedzie mial bardziej basowy wydech ale bedzie troche cichszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 Intruz nie namawiaj go do złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 propoduje -tynk wzmocnić ,w uszy zatyczki,nie odpalać w garażu :smile2: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 _siwy_ widze ze nie slyszales dragstara z tymi bebechami bo nie namawiam do zlego-chdzi bardzo przyjemnie i bardziej basowo a o to chyba chodzi by ładnie brzmial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Eeeee... Każde kombinajce z przytłumianiem robią krzywdę motorkowi... :lol: P.S. Spójrz na to z tej strony hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaron Opublikowano 27 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Dziękuję wszystkim za pomoc w imieniu kolegi Tomka aus Thorn!!!Niestety kolo oddał moto do fachmana....i już jutro będzie miało nowe brzmienie!!!Zobaczymy....Usłyszymy.... Ja za to muszę coś zrobić ze swoją Virówką...Ma oryginalne wydechy. Tylko szkoda mi tych wąskich zakończeń. A ponoć żeby dodać basu trzeba je odciąć.Może są jakieś inne sposoby? Dzięki Aaron :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Tnij tnij - znajomy ma Virago1100 i obcięte zakończenia a do tego wybebeszone środki z tych grubszych części - chodzi mniodzio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darko Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 [quote=Ja za to muszę coś zrobić ze swoją Virówką...Ma oryginalne wydechy. Tylko szkoda mi tych wąskich zakończeń. A ponoć żeby dodać basu trzeba je odciąć.Może są jakieś inne sposoby?:) Nie ma !!!.Chyba że wywercisz nie z tyłu a od spodu czy niewiem gdzie.Puźniej pojeździsz z rozwierconymi trochę ,pojedziesz gdzieś na zlot posłuchasz tuningowych np.Cobry i pomyslisz że to to zrobiłeś to nie jest to :) (a fujary już nie do odratowania).Zainwestowałeś w motocykl doinwestuj w oryginalne wolne wydechy.Obecne piszczałki zostaw w spokoju bo i tak nie bedziesz zadowolonyz efektu po wierceniu i obcinaniu.Fakt że bedzie trochę głośniej nieco basowo ale ni jak to się nie ma do wolnego wydechu. PozdrawiamDarekXV 750 Virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Witam. No coz,przeczytalem pierwszy post kolegi Aarona i sie usmialem:)Sam posiadam xvs 650 z pustymi i pieknie brzmi. IMHO, drag star, czy inny sprzecik dziewiczo cichy, budzi u mnie politowanie. TE SPRZETY MUSZA BRZMIEC, i nie chodzi tu o total lomot,ale basik i troszke dB. Chyba sie zgodzicie Pany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi