jimi11 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A BMW to co? Brzydkie? :DNie znosze motocykli BMW :) Sa paskudne. Tylko GS1150 i 1200 Adventure sa mi znosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nie znosze motocykli BMW :) Sa paskudne. Tylko GS1150 i 1200 Adventure sa mi znosne.A R1200C? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Tak myslalem ze to Oscara Fka....fajnie ze naprawil tą pękniętą ramę :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Tak myslalem ze to Oscara Fka....fajnie ze naprawil tą pękniętą ramę :)lol :icon_biggrin: Nie no Oskar zrobił to profesjonalnie, wziął taśmę czarną izolacyjną (nawet pod kolor ramy) i nie szczędził jej na pęknięcia. Ale przy braniu każdego winkla lecę z duszą na ramieniu :D Edytowane 19 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Fajne sprzęty - gratulacje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 No, no... Fajna Inazumka. Gratulacje! :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja wiem czy tylko kilka o d jednego klik odrazu osiem sztukhttp://www.subito.it/annunci-toscana-italia/vendita/moto-e-scooter/?q=suzuki%20inazuma&th=1&ps=0&pe=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Ja wiem czy tylko kilka o d jednego klik odrazu osiem sztukhttp://www.subito.it/annunci-toscana-italia/vendita/moto-e-scooter/?q=suzuki%20inazuma&th=1&ps=0&pe=0tylko zauważ że żadna z tych nie jest 400, pojemnościami 750 i 1200 to inazuma zas**** cały świat, znajdź mi 400 jak moją :D Edytowane 22 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 tylko zauważ że żadna z tych nie jest 400, pojemnościami 750 i 1200 to inazuma zas**** cały świat, znajdź mi 400 jak moją :DSory, nie doczytalem fakt nie wyszukalo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) w Japonii trochę ich jest, ale co do Europy znalazłem wzmianki tylko o jednostkowych przypadkach. Edytowane 22 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 w Japonii trochę ich jest, ale co do Europy znalazłem wzmianki tylko o jednostkowych przypadkach.To co byla to jakas seria limitiwana? A moze produkcja poszlatylko na Japonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 nie wiem, możliwe. To jego braciszek, bardzo podobny:http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX400-Impulse.shtml Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 nie wiem, możliwe. To jego braciszek, bardzo podobny:http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX400-Impulse.shtmlPodejrzewam ze tutaj jest znany pod inna nazwa, ktory to rocznik i dokladnie model gsx 400f albo es, fws,r, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 To GSX 400 FSV Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 400 byly produkowane na rynek japonski ze wzgledu na ich swoisty wymog ubezpieczeniowy czy cos w tym stylu. nie byly przeznaczone do sprzedazy w innych krajach stad tez z czesciami ciezko bedzie. w japonii na ichniejszym rynku jest sporo ciekawych sprzetow nie sprzedawanych nigdzie indziej . chocby suzuki gs1200ss czy wlasnie masa 4oosetek ciekawych i niespotykanych .generalnie inka fajna ale nie latales chyba 1200 :notworthy: mialem i uwazam ze to najpiekniejszy i najlepszy neoklasyk jaki byl produkowany :buttrock: :notworthy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi