bully Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Często widzę takie paski zamontowane z przodu na lagach i z tylu na blotniku, ułatwiąją podnoszenie , wyciąganie z błota itp.Gdzie to można nabyc? lub jak zrobić? jak to w ogóle fachowo się nazywa? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Paski do wyciagania moto :P Ja u siebie w moto zrobiłem ze starego pasu bezpieczeństwa, ale można też uzyć cieńkiego paska trasnportowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ale pytanie jak? Jak je razem złączyc by było pewne, za co złapac z tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Z przodu mam zamontowane na śrubach trzymający przedni blotnik, między półka a błotnikiem. Z tyłu na śrubach trzymające tylny błotnik. Musisz popatrzeć u siebie w moto gdzie będziesz miał najlepsze miejsca mocowania ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dorób z jakis grubych linek tylko takich żeby sie w rece nie wbijały bo bedzie ciezko wyciagać.Ja sobie teraz jazdy nie wyobrazam bez tych linek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 mniej więcej wiem z czego dorobić, ale nie wiedzialem jak przymocować, ale bananek dal pomysł ze można skręcić na śrubach, więc przod chyba przymocuje śrubami od krańców skrętu , a tył na śrubach mocujących tylni boczek i kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja mam dorobione z pasa holowniczego Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Wszystkie uchwyty, jakie widziałem były zrobione ze starych pasów bezpieczeństwa, albo transportowych.Jeżeli jednak musisz koniecznie je kupić, to tu masz przód i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi