kiki Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Po zimie z racji tego że nie mam przednich chlapaczy kilka kamyczków uderzyło a to w błotnik, próg i powstały odpryski lakieru (a sól już sobie poradziła). Tak samo na podłodze przy progu - z jednej strony odchodzi taka gumowa farba - wiec lepiej ten kawałek zerwać i położyć/zachlapać czymś nowym. Jak preparat polecacie ? Coś kiedyś obiło mi się o preparacie gumex czy jakoś tak. Doradzicie coś? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Po zimie z racji tego że nie mam przednich chlapaczy kilka kamyczków uderzyło a to w błotnik, próg i powstały odpryski lakieru (a sól już sobie poradziła). Tak samo na podłodze przy progu - z jednej strony odchodzi taka gumowa farba - wiec lepiej ten kawałek zerwać i położyć/zachlapać czymś nowym. Jak preparat polecacie ? Coś kiedyś obiło mi się o preparacie gumex czy jakoś tak. Doradzicie coś?Ja używałem preparatu potocznie nazywanego "baranek", "protektor", stosowałem też takie srebrne mazidło, dość gęste i ciężko się to nakłada. Nie podam ci nazwy bo z tego co pamiętam występuje to pod różnymi nazwami; APP robi takie różne wynalazki i dość dobrej jakości, tak samo Boll - używałem do konserwacji przestrzeni zamkniętych tworzy taką tłustą klejącą warstwę.Ale co najważniejsze, nie ważne czym to pomalujesz itp. pamiętaj że 99% sukcesu to przygotowanie powierzchni, bo jak źle to zrobisz to możesz nawet warstwę super środka położyć, a on po jakimś czasie odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) kiki zainteresuj się preparatami o nazwie Noxudol. Mają sporo środków antykorozyjnych. Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sprawdz rowniez Tectyl BODYSAFE VALVOLINE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jutro w takim razie ruszam na zakupy :) Dziękuje za pomoc Panowie :notworthy: Pozdrawiamkiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi