kulka Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 przeciagnij sobie kreske na kletno to ci pokaze sie trasa przez las , z kletna do siennej . warto tamtedy sie przejechac :buttrock: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No to zmodyfikuje sie trasę tak żeby szła przez Kletno i Javornik i pozostaje tylko wsiadać na moto i jechać :buttrock: Tylko kiedy... :icon_eek: Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja bym jeszcze pojechał na Dzierżoniów przez Gilów a nie Łagiewniki bo tam dzir od liku a przez Niemcza / Gilów w miarę równy asfalcik. Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 nie w miare a nowy kolego od niemczy do dobrocina :flesje: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A jakie plany na ten weekend? Może tym razem ktoś się wybiera do Kisielina? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Taka ładna pogoda, a nikt się nigdzie nie wybiera? Jutro ma być nawet cieplej. Kisielin ,Czechy? Trzeba korzystać z pogody, bo niewiele jej już pewnie w tym roku zostało. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja bym się chętnie dołączył na Czechy jak można i się ktoś zbierze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja się wybieram tutaj zobaczyć : http://swietomiodu.przemkow.npc.pl/program-xii-dolnoslaskiego-swieta-miodu-i-wina-2011.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Cóż że uwielbiam Miód z chęcią bym się przyłączył ale którędy pojechać autostradą może być nudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ktos jedzie polatac po miescie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jeśli Timon masz gdzieś coś konkretnego na myśli to może przejadę się do wro.. pośmigać z 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 wlasnie wrocilem ;) nic specjalnego miasto i okolice ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja też właśnie wróciłem i bardzo mi się podobało - jeśli chodzi o okolice może faktycznie szału nie ma ale za to atmosfera suuper!!!Okazało się , że jest tam nie tylko parada ale również zlot motocyklowy ( nazwany spotkaniem motocyklowym).Wszyscy mili i uśmiechnięci , zostałem poczęstowany darmową kawą i ciastem , a dla tych którzy zostali do jutra , w cenie 30 złociszy 4 browary , blacha i jedzenie!Prawdziwe spotkanie organizowane przez motocyklistów dla motocyklistów , a nie komercha i zdzierstwo.Żałuję że nie miałem namiotu ale w przyszłym roku na pewno wezmę! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 jutro motobazar , wiec lece :D Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabul Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ktoś wieczorkiem się wybiera na rundkę ?? Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi