prezesS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 U mnie też już w miarę sucho. Powoli się zbieram do wyjścia. Raczej pośmigam po mieście - nowy kawałek AOW od Długołęki, rondo na Maślicach, potem zobaczymy. To jest coś więcej otwarte z obwodnicy poza odcinkiem bielany - lotnisko?Co to za specjalne rondo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 takie rondo, na slepej ulicy, gdzie nikt nie jezdzi i mozna sie pokrecic, ale troche tam wasko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Spoko, ja na krótkie jazdy to nap**dalam bielany - wjazdy, zjazdy z A4, obwodnicy, ronda itd. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) kurcze pojechalbym gdzies na ten dlugi week :) morze, balaton, mazury, bieszczady ?? :D :P Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To jest coś więcej otwarte z obwodnicy poza odcinkiem bielany - lotnisko?Co to za specjalne rondo? Rondo już się pojawiało w (chyba) tym wątku. Dlatego chciałem je sprawdzić. Zupełnie na uboczu, prawie nic tam nie jeździ, a jeśli już to jest z daleka widoczne, więc można też i pod prąd pośmigać. Asfalt dobry, ale trochę małe i wąskie jak dla mnie. To koło Decathlonu lepsze, ale i ruch nieporównywalnie większy. Rondo na Googlemapie Nowy fragment AOW jest już widoczny np. w Zumi. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jutro ok. 17 lecę prawdopodobnie w kierunku Droga Stu Zakrętów/Kudowa Zdrój. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam. Dojazd do Drogi Stu Zakrętów lepszy, niż jakiś czas temu (zainteresowani wiedzą, o czym mówie :smile: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 A wracasz?Skąd lecisz, bo może się pierdolnę... Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wracam, wracam. Do pracy jutro. Jadę z Grabiszyńskiej, kawałek przez obwodnice i potem na 8. Można się spotkać na Orlenie na Grabiszyńskiej o 16:45-17:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wracam, wracam. Do pracy jutro. Jadę z Grabiszyńskiej, kawałek przez obwodnice i potem na 8. Można się spotkać na Orlenie na Grabiszyńskiej o 16:45-17:00. OK Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Wracam, wracam. Do pracy jutro. Jadę z Grabiszyńskiej, kawałek przez obwodnice i potem na 8. Można się spotkać na Orlenie na Grabiszyńskiej o 16:45-17:00.Ja z kolei jadę najprawdopodobniej na Brutal Assault do Czech - Jaromer można tam jechać przez kudową. Jak się wyrobię czasowo to się zabiorę razem z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszJaro Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witajcie, Czy ktoś jutro wybiera się w stronę Bielawa Kudowa itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Lata kto jutro w poniedziałek 15 sierpnia?Deszcz w regionie, jeśli już to od 18:00. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deotyma Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Lata kto jutro w poniedziałek 15 sierpnia?Deszcz w regionie, jeśli już to od 18:00. Chętnie :) i to nawet w ciągu dnia bo opady mają być przelotne (można też się wybrać gdzieś na pn-wsch - tam nie powinno nic na głowę kapać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wysłałem Ci PW. DO kompa powinienem dotrzeć jeszcze przed 9:00.Ludzie, budźta się! Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclawianinek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja moge dopiero od 19stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi