_Ra_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeżeli znajdzie się ktoś o tak "późnej" porze, to możemy się spotkać o 20:30 na stacji pod Koroną, albo 20 minut później na Shellu przy skrzyżowaniu Armii Krajowej i Ślężnej: http://maps.google.com/maps?q=armii+krajowej+wroc%C5%82aw&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hl=pl&hq=&hnear=Aleja+Armii+Krajowej,+Wroc%C5%82aw,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie,+Polska&ll=51.083418,17.023739&spn=0.002625,0.00787&t=h&z=18 Na miejscu możemy ustalić na który parking jedziemy. Krótko po 20 zajrzę z powrotem do wątku. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ra jak cos to dzwon !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja jak znajdę czas jakoś w weekend to też bym się pisał na jakieś gumowanie :)W końcu muszę się nauczyć ;)A godz. 20 to jak dla mnie jeszcze bardzo wcześnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) RA - stacja pod korona Orlen w strone miasta ..?? 20:30 Orlen pod korona ... w strone miasta!!!!! - loguje sie! Edytowane 17 Czerwca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Na opanowanie moto fajna miejscówa jest pod magnolia park. Tylko jak wytłumaczyć w którym miejscu?Orlen przy klecińskiej. Wjazd na estakadę i na światłach w prawo. Rondo prosto i pierwszy wjazd w lewo. I od razu w prawo. Jest szykanka. Ale powoli. Najpierw po w lewo znów w lewo, tak żeby można było się rozpędzić. Zawracamy i ogień w stronę szykanki, tu ostro ale z wyczuciem bo jest biała strzałka i trzeba uważać na uślig, wylot z szykanki i ogień, zaraz złożenie w lewo ale uważać trzeba bo jest lekko pod górkę i wybija moto. Później prosta i kolanko na lewo. I z powrotem... Bajka.Jutro składam moto trzeba będzie w niedzielę odwiedzić, dawno nie byłem. Na długie kolanko fajnie zrobili od granicznej wjazd na obwodnicę, zajebiście przyczepny asfalt. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pisze sie obojętne mi który parking, niedziela wieczór nawet bardziej mi pasuje niż sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ma ktoś ochotę przewietrzyć się gdzieś za miastem, tak od ok. 9:30 - 10:00?I tak pogoda ma być dzis lepsza niż jutro. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nie mam niewiadomo jak dużo czasu, ale chetnie. daj mi swoj nr na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nie mam niewiadomo jak dużo czasu, ale chetnie. daj mi swoj nr na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jeśli można, również chętnie bym się podłączył w niedziele wieczorem :) Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jeśli można, również chętnie bym się podłączył w niedziele wieczorem :) Jakieś konkrety z tą niedzielą macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) ja jade na parking castoramy na bielanach pocwiczyc sobie hamowanie awaryjne i pozamykać oponki przy małych prędkościach. Jeśli ktoś ma ochotę, to proszę dać znać Tak na 20 chyba, że wieczorem lunie. Edytowane 19 Czerwca 2011 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Patrząc za okno blado to widzę. Ale dajcie znać jak się pozbieracie. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie pada, przejade się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Uciekał Wam dziś tył na winklach? Jakaś dziwna masakra dziś była, nie dało się porządnie poszaleć, oponki ciepłe a praktycznie na każdym winklu i mocniejszym odkręceniu moto szło fajnym powerslidem, ale zdecydowanie za szybko tracił przyczepność. To samo jak chciałem na gumę wrzucić, jeszcze za bardzo nie potrafię to tył też tracił przyczepność. Mieliście coś takiego dzisiaj? Edytowane 19 Czerwca 2011 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi