kulka Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 polece zmienic sprzety na cos off . sam tak zrobilem i teraz latam sobie offem np do wrocka czy w gory :crossy: i to jest dopiero czad :notworthy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 polece zmienic sprzety na cos off . sam tak zrobilem i teraz latam sobie offem np do wrocka czy w gory :crossy: i to jest dopiero czad :notworthy: No to jest inny film. Też czad, ale dla mnie realistycznie jak jeżdżę sprzętem na co dzień po mieście to offroad tak ale jako drugi sprzęt. Trzeba by zacząć od rozwiercenia garażu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 przelatalem pare lat rozmaitymi scigaczami i stwierdzilem ze nie ma sensu trzymac hayabusy po to by od czasu do czasu przegonic ja po czeskich winklach tudziez czyms podobnym . kupilem cos spokjniejszego (ironhead 1000) ale znow wszedzie mialem daleko :icon_mrgreen: i doopa [podskakiwala tak samo na dziurach choc nie powiem , w terenie sie spisywal jak rasowe enduro :icon_mrgreen: w koncu przemyslalem sprawe . moto w domnu musi byc , a zeby szkoda nie bylo to srtarego bigosa zanabylem i teraz dopiero mam gleboko w doopie wszelkie dziury , zakazy i objazdy :icon_mrgreen: jade ktoredy chce i zawsze dojezdzam . moto w samraz na nasze ancfalty :buttrock: i reszte "dróg" Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No to co Panowie, jedziemy gdzies w ten weekend? :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zedder Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No właśnie. Może Czechy jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Czechy planujemy za tydzień, trasa na razie nie znana. Ktoś był i może coś rzucić na gmapie? Ja dziś się gdzieś pokręcę po południu, ale raczej w okolicy. Może odkryję jakiś kawałek nowego asfaltu.Będę jeździł tam i z powrotem :D.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dobra nikt tematu o zakuwarce nie czyta - więc moje pytanie bo jestem uziemiony - ma ktoś pożyczyć ? mogę odebrać tego samego dnia i odwieźć - Proszę o jakaś szybką reakcję;)tel 600-650-709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Czechy planujemy za tydzień, trasa na razie nie znana. Ktoś był i może coś rzucić na gmapie?Przeglądnij temat kilka stron wstecz lub w którymś z działów w Naszym podforum - tam są propozycje trasy.Generalnie polecam kierować się na Jeseniky i tam pałować do oporu ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Prezess gdzie i o której będziesz się kręcił? To może dołączę :)Generalnie dziś pogoda słaba, ale jutro ma padać :/ Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) W razie bycia w okolicy proponuje zahaczyc:TrasaFajny krety asfalt, od niechcenia udalo sie po raz pierwszy w tym roku przytrzec tlumik :)A jak ktos by sie wybieral na wyscigi drogowe to teraz w dodatkowych miejscach zrobili oplaty, Ale i tak warto pojechac. Edytowane 14 Maja 2011 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Planuje ktoś jakieś latanie jutro tak koło 10 ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Co myślicie o takiej wersji czeskich winkli :biggrin: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=208172747419399879506.0004a3648c92b97815abb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) sam dojazd dluzszy niz jazda , nie polecam . ta petelke zrobicie szybko i bedzie niedosyt . lepiej sie wybrac jak wczesniej radzilem . moja trasa ma ta zalete ze w kazym momencie od polowy trasy mozna skrocic sobie ja jakby czasu braklo i tak;z sumperku mozna zjechac na srtare mesto przes hanuszowice i do stronia slaskiego , ew. bezposrednio na jesenik i na paczkow,jesli zas dALEJ ZAJEDZIECIE TO Z rymarowa zjechac na karlowa studenke zamiast do bruntala . macie full wypas i tylko stan waszych dup bedzie decydowal ile km chcecie jechac :crossy: Edytowane 16 Maja 2011 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A mi tam się trasa podoba, chociaż osobiście to chętnie bym wrócił jakąś inna drogą, tylko z kolei trzeba by wtedy sporo dodatkowych km nadgonić.. :) Sobota, czy niedziela? :) Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zamiast autostradą polecałbym Wam lecieć krajówkami, czyli z Wrocka na Oławę za Oławą w Godzikowicach skręcić przed wylotem delikatnie w prawo w stronę Grodkowa. Przed Grodkowem naprawde szeroka dróżka z szybkimi łukami i nowym asfaltem. Poza tym już będąc na miejscu w Czechach można łoić po winklach z góry na dół ;) Taki wjazd z tego co pamiętam za Jesenikiem na szczyt miał 10km, więc można się pokusić (ba! na pewno sie pokusicie ;) ) na parę rundek.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi