ficcal Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wie ktoś czy takie tarcze hamulcowe będą pasowały do GPZ 500 S z 1998r. (mam aktualnie takie jak na zdjęciu wyżej przy motocyklu). Średnica się zgadza, nie wiem tylko jak z mocowaniem a nie mogę nigdzie znaleźć odpowiednich danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Manual sie kłania chyba ew złap rozstaw otworów i do sklepu przy dobrym humorze sprawdzą. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nikt Ci nie da AC na takiego starucha. w ogóle niechętnie dają AC w wypasie, jak się podpytywałem.A kawka fajna, chyba taką żonce kupię jak już się całkiem zarazi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wie ktoś czy takie tarcze hamulcowe będą pasowały do GPZ 500 S z 1998r. (mam aktualnie takie jak na zdjęciu wyżej przy motocyklu). Średnica się zgadza, nie wiem tylko jak z mocowaniem a nie mogę nigdzie znaleźć odpowiednich danych. Beda pasowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficcal Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To spoko, jeszcze chciałem spytać czy opłaca się brać używane grubość 4mm? bo w serwisówka mówi o przedziale 3.8-4.3 mm, max. dopuszczalne zużycie 3.5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi