YAGO Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 zabilem komisje, nikt niemial watpliwosci co do mojej wiedzy, okazalo sie ze moim recenzentem jest prof., czlonek Polskiej Akademii Nauk, cytuje "pan wie o co chodzi, niemam pytan...", niestety marna srednia z indexu nie pozwolila mi uzyskac oceny bardzodobrej za calosc wiec mam 4 :icon_twisted: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No to gratuluje ! I bys jak najszybciej dobrzeplatna robote znalazl ! :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 O to szkoła teraz praca i jakąś kosmiczną maszynę będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 hehehe kurde tylko wYszedlem z sali to od wspoldyplomantow uslyszalem ze musze sobie pracy poszukac ;) bo sie dziwili ze niemam :icon_mrgreen: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Inżynier łot czego? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) sieci komputerowych i systemow rozproszonych Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Inżynier łot czego? Pewnie łot babóf . Tak powaznie to GRATULUJE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Gratki ! :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Gratuluje! wiem co to za uczucie :buttrock: Za wczasu kup sobie soczek pomidorowy - pomaga na kaca :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 chory jestem, nici z jakiegos sensownego picia... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No to gratulacje, ja miałem obronę inżyniera przewidzianą na czerwiec, jednak chyba dupa z tego będzie, mój promotor zmarł kilka dni temu :/ Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 dobra a teraz powrót do rzeczywistości , linia stoi trzeba szybko pakować bo nawet te 900 zł nie dostaniesz :icon_twisted: a tak serio to bardziej niż gratulacje przydadzą sie życzenia żeby te studia coś w życiu pomogły :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 hehe dizeki, z tym bywa roznie ale napewno nie zaszkodza, choc nie powiem zeby mi nie zaszkodzily psychicznie :D Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Gratuluję! :clap: Są w życiu takie momenty, kiedy człowiek jest dumny jak paw. Zdanie egzaminów wstępnych do ogólniaka, dostanie się na wymarzone studia, obrona magisterki.Po obronie wykładowca (nie promotor) zabrał mnie najpierw do Proximy, gdzie często bawiłem się za czasów studenckich, a potem do Sofii, co stanowiło w moim przypadku swego rodzaju inicjację.Po ochłonięciu zarejestrowałem się na Forum Motocyklistów. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Owszem dumny jak najbardziej ale raczej czuje ulge ze ta meczarnia ktora byl moj promotor sie skonczyla.... nikomu nie zycze! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi