Sexi1989 Opublikowano 19 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 He HE wiem tam muj braćiszek jest na hyba yamaha taka czarna i fioletowe paski hehe spox spoko z tym obrotomierzem hehe sprubuje tak :-D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Ehh........KUrde Pocxo Takie posty TU.........Nie Widac dzialu Humor??? :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 sexi jestes niedowyjebania..... :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexi1989 Opublikowano 20 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 He He dzienX Alll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Nie Ten Chlopiec mnie Rozbraja!!!! I Profil chyba zalozyl dla jaj :buttrock: :D :| :D :arrow: :idea: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 To na pewno staly bywalec forum dla rozluznienia atmosfery zrobil ten profil i wymyslil cos takiego. Trzeba zrobic dochodzenie kto to taki :D . A jesli to prawdziwa osoba, to moze hmmm... ukazane sa tu skutki uboczne palenia tego co ma w avatarze, nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexi1989 Opublikowano 20 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 heheh nie to nie dla jaj do dla ojczyzny hehe dzienx za komentarze heehe LoXXX :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 przede wszystkim najpierw sprawdz na luzie czy na pewno cos sie bedzie dzialo jesli przygazujesz do czerwonego pola i czy wogole na wyzszych biegach silnik jest w stanie odwinac takie obroty. Jesli jest az tak dobry, to przy szybkiej jezdzie zdejm linke od obrotomierza aby wylaczyc mechanizm zamiast psuc zegar gwozdziem. Z drewnianymi tlokami to nie jestem pewien - moga sie uszkodzic zwlaszcza ten latex (lepiej uzywac go w innym celu) a tloki zamowic z jakiegos metalu - na pewno sa jakies lzejsze stopy od drzewa sezonowego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 To na pewno staly bywalec forum dla rozluznienia atmosfery zrobil ten profil i wymyslil cos takiego. Trzeba zrobic dochodzenie kto to taki . A jesli to prawdziwa osoba, to moze hmmm... ukazane sa tu skutki uboczne palenia tego co ma w avatarze, nie wiem watpie, aby ktos dla humoru pisal 15 postow w kilku tematach - badzmy wyrozumiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Witam! Dlaczego wprowadzacie kolege w blad na samym poczatku?Drewniane tloki nie sa najlepsze. Ja proponuje zakup super lekkiego i super wytrzymalego tloka TYTANOWO-STYROPIANOWEGO. To nowy rodzaj stopu, ale slyszalem, ze juz produkuja z niego tloki do m.in. do samochodow WRC i super sportowych woturuf MZ. Tlok taki jest lekki jak styropian i wytrzymaly jak tytan. Niestety nie wiem, czy sa dostepne w Polsce. Moze ktos sie juz spotkal z takimi tlokami i wie gdzie mozna kupic? pozdr.Luk P.S.BP NMSP :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Sexi chyba za dużo stuffu wyjarał i teraz chłopak ma problemy z odróżnieniem rzeczywistości od narkozwidów. Ale co tam niech sobie żyje w swoim świecie drewnianych tłoków i etek kręconych na czerwonym polu non stop! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 jesli chodzi o te tloki z domieszkom styropianu to one sa cale steropianowe i pokryte foliom alu., a nie tytan(byly za drogie :cry: ) wiec jak sie Luk nieznasz to nie gadaj glupot :D :mrgreen: :!: :!: , do pakowania zywnosci, dzieki temu sa sterylne i mozna je stosowac w najbardziej wymagajacych silnikach :buttrock: jesli chodzi o dostempniosc w polsce to producentem jest YAGO TLOKI POLSKA ltd. ktorej przypadkowo jestem prezesem 8) tloki wykonujemy na zamowienie wiec sexi jak chcesz to moge zlecic moim pracownikom ceno wacha sie od 10 do 100 piw platne przelewem, jesli sobie zyczysz moge wystawic na allegro i wyslac kurierem ale wtedy doplacisz paczke fajek :D to jak :?: :smile2: :smile2: :mrgreen: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexi1989 Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Hehehe Spox A powiedzcie Czemu Was Miałbym Rozbierać Wiecie Jestem Zajęty Mam Dziewczyne Ja Niehce Tak Z innyM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 No bo zamiast palić ojczystego polaczka to wzią sie za holenderskiego skuna i teraz śmiga etka z wikinowymi podzespołami silnikowymi . :buttrock: :D :D ... a przynajmniej tak mu sie wydaje.... hehehe :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Sexi1989 :buttrock: Aco do tłoka ze stopu "TYTANOWO-STYROPIANOWEGO " to mam go u siebie w ETZ ale teraz boje sie śmigac taka moc.... hehe Ten post jest na masee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 Mam pytanie do YAGO TLOKI POLSKA.A te tloki przypadkiem nie wylatywuja z silnika jak fskazufka jest na na czerwonym poló obrotomieżu? I czy styropian w nich jest jakos specjalnie wzmacniany, bo slyszalem, rze mósi bydź chartowany czy cóś tam takiego. Napisz jak je prodókójecie to morze tesz sobie taki zrobie, bo jak wykrencam silnik w swoim motuże na 20000 obrotuf to mi nie wytszymuje zwykly tlok i wylata w kawalkah przez rułe wydechowom. pozdr.Luk P.S.MEGA ROTFL i w ogole BK na maxa, roz**bal mnie ten caly temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi