bundes Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zlot mega udany.A z szumnych zapowiedzi regulaminowych nic się nie sprawdziło: po pierwsze wpuszczali motocykle o pojemności mniejszej niż 600ccm, po drugie było DUŻO więcej niż 1000 uczestników.Wbrew pozorom podobało mi się kontrolowanie trzeźwości przez Policję w bramie wyjazdowej. Jeśli testu nie przeszedłeś zostawiałeś moto i kazali Ci iść "odpocząć" (bez konsekwencji). Aż dziwne, że tylko jeden z naszych poległ na teście w niedziele. Po godzinnnym odpoczynku wypuścili go.Poza tym wszystko jak zwykle zajefajne. Oprócz burzy w piątek. Cytuj R1-RN22.R1-RN19.R1-RN12.R1-RN09. XX.ThunderAce.ZX1000.DR650.DR600.XT600.KLR600.W16.CB400.XS400.ETZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zlot mega udany.A z szumnych zapowiedzi regulaminowych nic się nie sprawdziło: po pierwsze wpuszczali motocykle o pojemności mniejszej niż 600ccm, po drugie było DUŻO więcej niż 1000 uczestników.Wbrew pozorom podobało mi się kontrolowanie trzeźwości przez Policję w bramie wyjazdowej. Jeśli testu nie przeszedłeś zostawiałeś moto i kazali Ci iść "odpocząć" (bez konsekwencji). Aż dziwne, że tylko jeden z naszych poległ na teście w niedziele. Po godzinnnym odpoczynku wypuścili go.Poza tym wszystko jak zwykle zajefajne. Oprócz burzy w piątek.No to już żałuje, że mnie nie było :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak się bawią Niezniszczalni! Ładnie Kiler :flesje:Byłam w piątek w Krotoszynie, ale nie udało mi się wjechać. W ramach rozrywek zastępczych zatopiliśmy w sobotę łódkę na jeziorze Dymaczewskim :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Byłam w piątek w Krotoszynie, ale nie udało mi się wjechać. trzeba było dać znać to byśmy załatwili W ramach rozrywek zastępczych zatopiliśmy w sobotę łódkę na jeziorze Dymaczewskim :bigrazz:nooo to tez miła rozrywka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 trzeba było dać znać to byśmy załatwili posta zachęcającego odczytałam po weekendzie nooo to tez miła rozrywka :icon_mrgreen:ihm :) zmieniłeś moto?! piękny design! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi