paput_2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam wszystkich ogladame kawasaki zzr 600 i potrzebuje waszej rady. Wlasciciel prze moim przyjazdem ja nagrzal. Widzialem jak jezdzil. Ladnie sie zbiera;) lakier niebieski z "brokatem" ale cos mnie zaniepokoilo. Wymieniam: Ze zbiorniczka z plynem od chlodnicy lecial plyn. lewy plastik byl od dolu, od srodka klejonylewa kapa jak nowka sztuka-moze pomalowanana nakretce od glowki ramy widac sprejzaslepki od imbusow na kierze 2 z 4 i kazda innaspod kapy czarny silikoni teraz ram... z jednej strony spawy sa inne, a dwa elementy ramy niespasowane na wysokosc. lampa z przodu nierowno osadzona w owiewceprzednia felga z lewej strony jest obdartatroche bije na kierownicy pytanie brac czy nie brac? to dopiero moje 2 zakupy moto i stad pytania odpiszcie co byscie zrobili na moim miejscu Jesli zle miejsce to przepraszam;)ale chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Nie brac. Jesli czuc jakiekolwiek bicie to zly znak. Krzywe tarcze? Krzywa felga? Nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jak daje za darmo to bierz i sprzedasz na części :icon_biggrin:Motocykl z opisywanymi uszkodzeniami nie nadaje się do jazdy a raczej do poważnego warsztatowego przeglądu w serwisie autoryzowanym. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput_2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 No i takie coś chciałem usłyszeć. Bo się nagrzalem jak szczerbaty na suchary;) ale czy do 4 tysi kupi się proste moto nie bite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 znam z Poznania/okolic jednego zygzaka w podobnym stanie jaki opisujesz . Nie zarzuciłeś fotek ani innych danych wiec nie wiem czy to ten sam ale jeśli to ten który znam to nie dałbym za niego złotówki a co dopiero 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput_2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ten jest z okolic Słupcy, Koninanie ma co sie grzac i brac smieciaale przyznam ze sie nagrzalem;))) znam z Poznania/okolic jednego zygzaka w podobnym stanie jaki opisujesz . Nie zarzuciłeś fotek ani innych danych wiec nie wiem czy to ten sam ale jeśli to ten który znam to nie dałbym za niego złotówki a co dopiero 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi