damios Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 do tego nadaje sie idealnie suzuki dr 125. jest to chyba najlepszy tani motor do stawiania pirwszych kroków w terenie. za 6000zł wyrwiesz w na prawde dobrym stanie z w miare młodego rocznika.Wiem cos o tym, ja za swoja dalem 4500 rocznik 97 i poki co wymienilem tylko olej z filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Mowimy o jezdzie w terenie, a ty pokazujesz nam jak ktos podrzuca tylne kolo w Sendzie. Z tego co mi wiadomo to takie tricki jak stoopie czy wheele należą rówież do jazdy terenowej.Po za tym z tematem zapoznałem się na tyle dobrze, że mogę wnioskować, iż skoro Kristi_tdr125 chce się nauczyć jeździć terenowo, to zakładam, że z czasem nie będzie potrafił sobie także odmówić jazdy na kole.Najlepiej sam przeczytaj temat i się zastanów co piszesz, bo z tego co widzę to przedstawiać wyczynowe sprzęty, a nie enduro nadające się do nauki jazdy w terenie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 No i zaczeła się wojna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 No i zaczeła się wojna.....ja tu nie widze żadnej wojny, tylko wyrażam swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 No i zaczeła się wojna.....ja tu nie widze żadnej wojny, tylko wyrażam swoje zdanie.o, super 8) pierwsze słowa, z którymo mogę się z Tobą w tym temacie zgodzić 8) jka widać, potrafimy myśleć podobnie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Strzalek jak najbardziej, ale jezeli uwazasz, ze to co pisze Enduras jest madre to cos z toba nie tak. Synu weś mnie tu nie denerwuj,może nie zawsze pisze wszystko w 100% mądrze, ale nie pozwole sobie wpie**alać takiego czegoś!! To jest poprostu bezczelne i świadczy o tym że nie myślisz o tym co piszesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Sorry, ze Cie to tak wzruszylo, ale wedlug mnie gadasz glupoty. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Sorry, ze Cie to tak wzruszylo, ale wedlug mnie gadasz glupoty.Skoro posty Endurasa nazywasz "głupotami" to może łaskawia zacytujesz nam, którąś z tych "głupot" :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Alez prosze bardzo : Niezgadzam się z żadnym słowem! Senda to dobra 50ntka Enduro to po pierwsze, RX to nie to samo co HM bo to zupełnie dwa inne motocykle to po drugie, RMX i DT nie są na ulice wręcz przeciwnie to po trzecie, RX nie jest najleprzem małym Enduro to po czwarte. Ty wiesz co ci powiem? Na metr to ja Simsonem wyskakiwałem!! A jak bym ci pokazał co MTX potrafi to byś się zdziwił. No widze że Adam także się naraża, nazywając moto gównem!! To jest szczyt!! Na fotce jest sama końcówka, z tego co widze ale właśnie ona jest najważniejsza. Hym.... Słabek w swojej Sendzie ma inną lampe z przodu... No z tego co wiem To "Sonda"(czytaj Senda) jest najleprzą 50ccm Enduro, a za to RMX najgorsze... Wszystkie te teksty sa debilne. Jeszcze? Pozdrawiam,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 hehe, Piotrek idealnie trafiłeś, możnaby pozbierac tego troche ale jest już za późno i lece spać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Piotrek i Adam mowia o wyczynowej jezdzie enduro. Na 50 mozna pojezdzic w terenie,to fakt,ale napewno nie tak jak na ponad 40konnych 125 KTM'a i Husqvarny. Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 no bo taka jest prawda.... gownem sie w zawodach nie jezdzi a co do 50 cm to teraz wyszla husqvarna produkowana pod zawody w ch racing tam robia huski na mistrzostwa swiata, byla taka jakoi model pokazowy w siemiatyczach, idzie 2 razy lepiej od hm, zawiecha lepsza wszystko lepsze kazdy zawodnik chwalil, testowali, fabrycznie podaja ze ma 19 km ale jada z nia na hamownie zeby sprawdzic, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 no bo taka jest prawda.... gownem sie w zawodach nie jezdzi a co do 50 cm to teraz wyszla husqvarna produkowana pod zawody w ch racing tam robia huski na mistrzostwa swiata, byla taka jakoi model pokazowy w siemiatyczach, idzie 2 razy lepiej od hm, zawiecha lepsza wszystko lepsze kazdy zawodnik chwalil, testowali, fabrycznie podaja ze ma 19 km ale jada z nia na hamownie zeby sprawdzic, pozdro Ja słyszałem o tym już jakiś czas temu ,mój zanjomy Rafał Kostecki na 90% będzie taką miał jeszcze w tym sezonie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 oo kurcze niezla jazda sie zrobila :D nawet nazwano mnie enduroglupkiem :) hehe ostro :D tylko wiecie chlopaki ze jestem enduroglupkiem z doswiadczeniem i jak ktos pyta o rade to mowie, zobaczcie na zawieszenie w sendzie przeciez przednie lagi wygladaja jak rurki w simsonie nawet zadnej oslonki nie maja, a slabek wlozyl motor do kaluzy i narobil 10 fotek a na dodatek specjalnie tam wjechal widac wszystko na fotkach jego mistrzowskich. Ja wrocilem z siemiatycz zajalem 1 miejsce, widze jak jada 50cm i wiem ze senda rmx itp to gowno dobre do miasta a nie w teren, w teren tylko hm rieju nowe wyczynowe, huska lub ewentualnie aprilia, i jak moze motorower wazyc 115kg palo ?? hehehe tyle to moze wazy senda, aprilia wazy ok 98 kg, i miala ok 15 km, i jeszcze jak mialbys jakie kolwiek pojecie o jezdzie to wiedzial bys ze na duzym blocie nie jest wazna moc silnika a umiejetnosci jazdy. zobacz na czasy zawodnikow w 50cm MP a klasy 125 i powyzej 125 w PZM i te mlodziki najebia niejednemu z tej klasy powyzej. Enduroglupek pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 Stary... wiem co to znaczy wyciągać 50-siątkę z błota, a co znaczy "wyjeżdzać" 250 z błotnej kąpieli... HAHAHAHAH tyle powiem :D wiem co to znaczy :D jak to powaznie brzmi .... ps. po co wyciagac z blota jak mozna nad nim przeleciec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi