rexar Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 2. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) dziękuję panowie za potwierdzenie :notworthy: wstępnie mogę was prosić o przyjechanie w dniu 25.06.2011.r. na ul.Wileńską16 ale o której dam jeszcze znać myślę ze będzie to godz.16 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k5 2. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport4. :icon_question: 5. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez pawel25001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) 4 - Alek - cbr 600 rr Edytowane 2 Czerwca 2011 przez dargin Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 w ogóle to nie rozumiem czemu ludzie upierają się przy scigach. http://picasaweb.google.com/tomekmisiur/ObstawaSlubu14082010r?authkey=Gv1sRgCNfQguyJ7NfAJA# prosze prawie nie było plastików a jedna najfajnieszych obtaw na jakiej byłem..... O masz, byłem tam i dopiero teraz widzę te zdjęcia :) Thx dude :flesje: Też bym chętnie wpadł na jakąś obstawę ale nadal nie mam OC ani szmalu na nie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k52. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport4. Alek - cbr 600 rr5. :icon_question: 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 niema więcej chętnych do obstwy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 a jakiś grill przewidziany czy po eskorcie mamy zawijać do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 a jakiś grill przewidziany czy po eskorcie mamy zawijać do domu? kolego z grilem to trochę nie bardzo ciężko by było w rozpalić go na bemowie w śród bloków ale butelka weselnej dla kazdego kierowcy z motocyklem tak jak obiecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadkos Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k52. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport4. Alek - cbr 600 rr5. Szadkoś - zx6r 636 W tak ważnym dla Ciebie wydarzeniu nie omieszkam pomóc koledze motocykliście. Jeśli sesja zakonczy się powodzeniem przyjadę prosto z Olsztyna. Mam nadzieję, że będziesz miał okazję zrewanżować się za kilka lat :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k52. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport4. Alek - cbr 600 rr5. Szadkoś - zx6r 636 W tak ważnym dla Ciebie wydarzeniu nie omieszkam pomóc koledze motocykliście. Jeśli sesja zakonczy się powodzeniem przyjadę prosto z Olsztyna. Mam nadzieję, że będziesz miał okazję zrewanżować się za kilka lat :icon_mrgreen: :flesje: jasne że tak jeśli będzie tylko taka potrzeba i możliwość to na pewno :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie lękaj się, pewnie i my się stawimy w składzie choć zbliżonym do tego u Gronki (chociaż może nie powinnam się wypowiadać za kolegów, niemniej upomnę ich). PS. Tylko weź to przemyśl jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie ufaj Ajrisz - ona przyjeżdża na ostatnie 100 metrów!W dodatku ma pojemny bagażnik... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 1. Robert - SUZUKI GSXR 600 k52. Dawid - F4i Sport3. Tomasz - F4i Sport4. Alek - cbr 600 rr5. Szadkoś - zx6r 6366. Jarek cbr 1000rr7. Karolina SUZUKI GSX-R 6008. :icon_question: 9. Nie lękaj się, pewnie i my się stawimy w składzie choć zbliżonym do tego u Gronki (chociaż może nie powinnam się wypowiadać za kolegów, niemniej upomnę ich). PS. Tylko weź to przemyśl jeszcze raz ;) OK DZIĘKI PS.nie ma już nad czym myśleć męska decyzja zapadła :wink: Nie ufaj Ajrisz - ona przyjeżdża na ostatnie 100 metrów!W dodatku ma pojemny bagażnik... :D spoko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 z tego co widać to chyba nikt więcej nie dołączy do eskorty więc mało nas będzie :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie wszyscy mowia, ze beda, a potem sie pojawiaja ;)w kazdym razie ja planuje byc Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi