Siwy_ Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Czesc!mam takie pytanie:jak moge stuningowac moja Aprilie RS 50?rok 93odpadaja diody itp...podsuncie mi pare pomyslow...pozdrawiamnorbert :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Chodzi Ci o tuning wyglądu czy silnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 tuning silnika-odpada,mialem remont silnikaraczej wizualny...pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Pierwsze co mi przychodzi to najdroższa chyba opcja :arrow: zmiana malowania i plastików :)Narazie nic mi do głowy nie przychodzi, ale jak będę miał jakiś fajny/tani pomysł to dam znać. Powodzenia i postaraj się nie spiepszyć wyglądu (co niektórym najlepiej wychodzi). :mrgreen: DOPISANE: Jeśli masz możliwość to umieść zdjęcie, wtedy będzie można dokładnie doradzić.Narazie przyszła mi do głowy polerka felg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Wyglad hmmm moze zmien sobie kierunki na jakies fajniejsze, nic mi wiecej do bani nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 to sa moje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 i jak?moze byc ta RS-ka? :) :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukor6 Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Mi się bardzo podoba... .Felgi pomaluj , tylna lampa i kierunki [ jak powiedział kolega ] np. białe kup.Manetki jakieś fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Mimo ze diod nie chciales, to ja bym jednak dal nie diode ale neon (jakis niebieski :)). Jakis tlumik inny, jaki by ci sie spodobal :)) Nic wiecej mi sie nie nasuwa. Ogolnie fajne masz moto :)Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Jest bardzo ładna, nie trzeba nic w wyglądzie poprawiać.Na twoim miejscu raczej zainwestował bym w jakieś bardziej motocyklowe ciuchy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Jak dla mnie to w tej RSce nic nie trzeba robić bo jest naprawde łądna i jakięs upiększanie może tylko zepsuć wygląd. Jedyne co bym zrobił to dał ciemne kierunki , żeby bardziej pasowały do czarnego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 kurtke mam skorzana,replike z toru,pod kolorek Aprilki,czarno-czerwona i cienki bialy pasek w poprzek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 zainwestuj lepiej w cos innego, jak masz juz kombinezon to moze buty, rekawice, pas na nery.. jak masz zamiar wydawac wieksza kase to pomysl o 80 ccm - to jest dobry kierunek w inwestowaniu w aprilke :) w moto bym nic nie zmienial bo wydaje sie byc bardzo atrakcyjne, oryginalne = najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Jak masz za duzo wolnego czasu to mozesz wypolerowac rant felg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Bron boze... nie tuninguj, aprilka ladnie wyglada, mozesz sie pobawic ew. w strboskopy i inne pierdolki do szybkiej jazdy, ale nie zmianiaj ogolnego image... jest ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi