Kuba Buell Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Hmm co do dwóch pierwszych nie pomogę , ale co do 3 pytania, jeśli Blast ma tak jak więksi bracia, to sprawdzasz poziom oleju na gorącym silniku i na bocznej nóżce ?Na gorącym, na nóżce i prosto, a i tak sucho :mellow: Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Kuba Buell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 U mnie ma być na bocznej nóżce... nie prosto . Kurcze napisz do maarpa, pewnie pomoże, przy okazji mu piwo postawisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na wiadomość odpisałem :-) Czy pomogłem - nie bardzo ;-)Jak by co - pytajcie :-) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi