szynszyll Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 hej rzadko mam do czynienia ze skooterami wiec... poszukuje wartosci luzow zaworowych dla aprili scarabeo 4t z 2005. w oficjalnej ksiazce serwisowej wloscy koledzy zapomnieli podac tej wartosci ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Napisz lepiej w Mechanice 2T, tam wiecej chlopakow skutrami sie zajmuje, moze ktos cos wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ustaw na 0.05mm i ma odpalać a resztę masz tutaj:http://scootergrisen.dk/scooterhjemmeside/download/scarabeo_brugerogservicemanual.pdf Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 dzieki za odzew - mam tego pdf-a, jak rowniez pdf-a, ktory mieni sie ksiazka napraw i serwisu, ale jak juz wspomnialem nie ma tam podanej wartosci luzow - jedynie przebiegi, przy ktorych nalezy go sprawdzac. ostatecznie ustawilem wlot na 0,05 a wylot na 0,08. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Skąd się wzięła taka wartość panie Dudek? W instrukcji obsługi nic nie pisze...Z ciekawości poszukałem. Wartość luzu zaworów w silnikach Piaggio 50 cm3 4T dwuzaworowych i czterozaworowych wynosi:Ssące 0.10 mmWydechowe 0.15 mmPozdro. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Skąd się wzięła taka wartość panie Dudek? W instrukcji obsługi nic nie pisze...Z ciekawości poszukałem. Wartość luzu zaworów w silnikach Piaggio 50 cm3 4T dwuzaworowych i czterozaworowych wynosi:Ssące 0.10 mmWydechowe 0.15 mmPozdro. z praktyki synu z praktyki :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi