Wojtas Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 Witam mam dobrą fotkę jak to przy lądowaniu amortyzatory sie całe złożyły. PS. Widziałem gdzieś podobna fotkę. Chyba to był Ktm z Dominikiem w siodle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 To normalne, ze tak sie składają, na tym włsnie polega ich praca, też mam taką fotke na sx 80 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 No fajne fajne, ale amorki zazwyczaj dobiją do końca, jeszcze zależy w jakim stanie są sprężynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 To ze przy skoku dobijają to normalne ale weź zrób tak zdjęcie zeby trafić dokładnie w ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2004 ale weź zrób tak zdjęcie zeby trafić dokładnie w ten moment Przeważnie takie zdjęcia wychodzą przez przypadek a jeżeli chcesz jes specjalnie zrobić to musisz miec albo dobry aparat z opcją zdjęc seryjnych albo sporo sie namęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 To ze przy skoku dobijają to normalne ale weź zrób tak zdjęcie zeby trafić dokładnie w ten moment To jest właśnie moment całkowitego złożenia się amortyzatorów. Fotkę wyrwałem z filmika(dlatego taka słaba jakość), pewnie zwykłym zdjęciem trudno byłoby to ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Maja 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 Oto wspomniane zdjęcie. Zrobione aparatem cyfrowym, ale rzeczywiście świetnym aparatem - robił je reporter sportowy i tam chyba musi byc bardzo szybka migawka czy cóś żeby łapać odpowiednie ujęcia w dużym ruchu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2004 najłatwiej jest wyciąć z filmu ale jakość jest jak widać kiepska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Dominik, odnośnie twojej fotki:Nie wiedziałem, że jesteś żużlowcem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi