FhissT Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja nie wiem w jakiej Audi A4 siedzial zeby taka opinie wystawic, przypuszczalnie w najtanszej wersji i w jednym z pierwszych Modeli :wink:Porowynwac Audi z VWjem to tak jak horneta z komarem :wink: w A4 rocznik 2010 panie kolego... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jest patent na M40, można zrobić tak żeby już nigdy nie klepały, mało tego ja jeżdżę na starym wytartym wałku i nie klepie. A rozwiązanie to dźwigienki zaworowe z M43 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jest patent na M40, można zrobić tak żeby już nigdy nie klepały, mało tego ja jeżdżę na starym wytartym wałku i nie klepie. A rozwiązanie to dźwigienki zaworowe z M43 :)No super-na wytartym wałku to już w ogóle to ścierwo nie jedzie zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 No super-na wytartym wałku to już w ogóle to ścierwo nie jedzie zapewne. o dziwo, działa i to całkiem ok. Nie ma klepania, jest więcej momentu na niższych obrotach, mniejsze spalanie, ale kręci się troszeczkę mniej. Z płaskimi krzywkami zmieniły się czasy otwarcia zaworów (nieznacznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bach Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 A wiecie, jak najszybciej zrobić surówkę z buraków? ...Trzeba wrzucić granat do BMW. :icon_razz: . Odpowiadając krótko na pytanie: Nie lubię tej marki. Kojarzy mi się z dresiastą gówniażerią w rozklekotanym złomie ze znaczkiem BMW lub ze starymi dziadkami w nowych gablotach z tej stajni. Według moich obserwacji, to najliczniejsze grupy użytkowników tego cuda. Ale przyznam, na wsi ta marka robi furrorę. Powyższa opinia jest subiektywna. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidmarks Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja lubię BMW :) Miałem ich kilka jak nie wiecej :) Cytuj Pierwszy sezon na Enduro. Wcześniej tylko mocne ścigacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Lubię BMW bo ją mam... to nic że jest droga w utrzymaniu ale ma coś w sobie :)Lubię wszystkie samochodu które miałem, za jednymi tęsknię mniej za drugimi więcej, a moja E-39 to laleczka dopieszczona mechanicznie pod każdym względem. Ostatnio się na mnie obraziła jak założyłem jej tarcze i klocki ATE, na przeprosiny udaliśmy się do serwisu po odpowiedniej jakości tarcze i klocki i jest super:) Apeluję do posiadaczy BMW aby nie poddawali BMW wiejskiemu tuningowi!!! Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Mi z BMW podobają się SUVy, jeepy, i seria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja swojej Buni sprawiłem wiosenny prezencik i dostała nowe tylne amorki, klocki, felgi i oponki. Jutro montaż. Po wypłacie zajmę się podświetleniem deski, fotelami, kanapą, szyberdachem i jak starczy kasy to wyląduje jakieś lepsze audio. Mam nadzieję, że będzie zadowolona. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dołącze sie miałem w zyciu 4 rózne BMW i najmilej wspominam E36 320pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ...i jak oni to zrobili że X6 stał się moim ideałem samochodu?! no coś pięknego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMA Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja lubie BMW. Mam e36 328i Cabrio z 97 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja lubie bmw z dresami w środku kiedy stoje obok nich na światłach :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 W mojej rodzinnej okolicy co wsiok i ura-bura to ma stare rozjebane BMW , awansując zmienia je na mocniejsze . Zero serwisu , zero mózgu . Jakoś nie wydaje mi się żebym mógł pozwolic sobie na utozsamianie z takimi jełopami . We Wrocku nie widziałem takiego natężenia BMW na drogach co tu .Design aut - całkiem fajny , motocykle , z wyjatkiem najnowszego sportowego litra , to przeokrutne pasztety . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) W mojej rodzinnej okolicy co wsiok i ura-bura to ma stare rozjebane BMW , awansując zmienia je na mocniejsze . Zero serwisu , zero mózgu . Jakoś nie wydaje mi się żebym mógł pozwolic sobie na utozsamianie z takimi jełopami . We Wrocku nie widziałem takiego natężenia BMW na drogach co tu .Design aut - całkiem fajny , motocykle , z wyjatkiem najnowszego sportowego litra , to przeokrutne pasztety . Ale to nie jest temat o jakichś burakach w dresach tylko o BMW. Dlaczego większość patrzy na BMW przez pryzmat wieśniaka który oblepia auto naklejkami typu Mpower, zakłada spojler wystający ponad dach itd...Temat jest o BMW a nie o bezmózgich użytkownikach którzy nie mają zielonego pojęcia o BMW.To tak samo jak na motocyklistów mówią że to debile którzy jeżdżą 300km/h i mają uczepione liki do szyi żeby się zabić a nie zostać kaleką. Z takimi jełopami nie przeszkadza Ci się utożsamiać? Niektórych odpowiedzi mnie szokują. Miej człowieku swoje zdanie wyrobione na podstawie tej marki a nie bezmózgich użytkowników. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez KAROLSKI Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi