Barfi84 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) i jak tam - dopiero się o tym dowiedziałem. Wiadomo już co z nim dokładnie? pzdr najważniejsze że mu dłoni nie amputowali nogę poskładają i bedzie ok zeby tylko z tą rękom było ok :rolleyes: Edytowane 6 Lutego 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja nie wiem co on myslal, ja wiem ze on nie wie co ma ze soba zrobic. Ty wiesz widać wszystko :banghead: Leczy mnie takie pitolenie. Robi to co kocha, co jest jego pasją. To tak jakbym powiedział, jak się wysypiesz na moto "nie wiedział co ma ze sobą zrobić". Wypadki się zdarzają. Tym razem miał pecha, że bariera wbiła się w samochód. Jako kibic mam nadzieję, że wróci do zdrowia i jeszcze w tym sezonie zasiądzie za kierownicą. Zdrowia mu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja nie wiem co on myslal, ja wiem ze on nie wie co ma ze soba zrobic. To jest jeden z niewielu polskich sportowców, którzy wiedzą co i jak chcą robić. Prędzej czy później, ale na tor wróci. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale shit, ale co zrobic, taki sport. Wazne, ze go poskladali i mam nadzieje, ze wroci do zdrowia szybciej niz za rok. Moc'u, jazda w rajdach i jazda po torze to rzeczywiscie dwie rozne rzeczy, tylko zobacz, ze on odnosil sukcesy w oby dwoch dyscyplinach, wiec chyba raczej dobrze wiedzial co robi. Wypadki sie zdarzaja, niestety dla Roberta ten okazal sie fatalny. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tiaa wypadki się zdarzają,i to nawet tym najlepszym.Szkoda chłopa bo jak piszą leczenie może potrwać nawet rok.Potem jeśli pozostanie w swoim timie to minie sporo czasu zanim odzyska formę.Jak by nie patrzeć to jego kariera w F1 mogła się skończyć.Dobrze że chociaż składali go włoscy a nie polscy lekarze to są szanse że wróci do zdrowia. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kubica myslal ze jest jak Marcinkiewiczem czyli Leonardem XXI wieku i sie dowiedzial ze nie jest. Jazdee po torze specjalnie przygotowanym do wyscigu to nie to samo co zawody rajdowe. Jesteś jak pani z osiedlowego warzywniaka. Wszystko wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dobrze że chociaż składali go włoscy a nie polscy lekarze to są szanse że wróci do zdrowia. :buttrock: :banghead: to tak po za tematem cudze chwalicie swego nie znacie ciekaw jestem jak renualt rozegra teraz tę sytuację, gdzie brakuje najlepszego kierowcy w team-ie Najbardziej rozśmieszały mnie wczoraj pytania reporterów do Hołka i innych czy to aby organizatorzy nie zapewnili odpowiednich warunków do ścigania - mulda na drodze :banghead: :biggrin: dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Najbardziej rozśmieszały mnie wczoraj pytania reporterów do Hołka i innych czy to aby organizatorzy nie zapewnili odpowiednich warunków do ścigania - mulda na drodze :banghead: :biggrin: dno Też z tego piałem. W ogóle najlepsze było jak dziennikarzyny od razu zaczęli sypać reportażami z torów kartingowych, wprowadzając nastrój co najmniej funeralny. Ehh... Edytowane 7 Lutego 2011 przez pitersky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=poMm18Bu8bo ale po takich drogach sie ścigac.strach sie bac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kubica - wypadel, Czy amputuja mu reke ? Cytat jak z fuctu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No i kolejny wypadek:http://sport.onet.pl/f1/wypadek-roberta-kubicy-polak-zlamal-noge,1,4995472,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Normalnie ma chłopak pecha,albo ktoś rzucił na niego zly urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 albo skubany buduje napięcie :icon_biggrin: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoman44 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Aż mi dziwnie trafić na ten temat i przypomnieć sobie że to było w 2012 roku. Czas leci. Cytuj Tuning zawieszenia motocross i enduro Szukiel Racinghttp://www.szukiel.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi