marwin Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich mam mały problem rozebrałem sprzęgło i po ponownym złożeniu wkładam bieg i nie ciągnie koło można spokojnie utrzymać, na klamce luz OK biegi ładnie wchodzą koło się obraca ale nie ciągnie, z czy mogłem zawalić? Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wyreguluj na wysprzęgliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich mam mały problem rozebrałem sprzęgło i po ponownym złożeniu wkładam bieg i nie ciągnie koło można spokojnie utrzymać, na klamce luz OK biegi ładnie wchodzą koło się obraca ale nie ciągnie, z czy mogłem zawalić? Sprawdź czy zachowałeś kolejność montażu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 na sprzęgiełku wyregulowane jest ok, myśle że mogłem pomylić kolejność tarcz bo dwie są ciemne na początek i koniec ale czy to by miało aż taki wpływ? Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikser Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Nie rozumie po co rozbierać coś po to żeby to później składać nie wymieniając żadnych części przy tym.Często taka zabawa kończy się problemami. W Twoim przypadku sprawa jest dość łatwa w diagnozie po prostu źle przykręciłeś docisk sprzęgła i zamiast ściskać tarcze docisk zapiera się o środkowy aluminiowy kosz sprzęgła pozostawiając luźne tarcze. Wystarczy że odkręcisz ten docisk i ustawisz w odpowiednim ułożeniu (masz tam 5 możliwości co do ustawienia jego). Zwróć uwagę na to czy docisk dociska .Mam nadzieje że wytłumaczyłem Ci o co chodzi. Powodzenia w naprawie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 to sie zabierak nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi