Skinner Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 no tak, można sobie dorobic. Ale cała chyba w tym przyjemnosc zeby to jednak bylo zblizeniowo. No chyba ze to starszy rocznik. A Ty jaki masz rocznik, żeś taki kozak... :biggrin: Kluczyk to kluczyk... Siadasz, przekręcasz, odpalasz... :cool: Moim zdaniem do HD słabo pasują takie nowinki. Poza tym do złamania zabezpieczenia radiowego potrzeba dwóch anten za 100€ i pozamiatane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waniek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) A Ty jaki masz rocznik, żeś taki kozak... :biggrin: Kluczyk to kluczyk... Siadasz, przekręcasz, odpalasz... :cool: Moim zdaniem do HD słabo pasują takie nowinki. Poza tym do złamania zabezpieczenia radiowego potrzeba dwóch anten za 100€ i pozamiatane... Nie kozaczę, wyrażam własną opinie.. Co do rocznika to mój ma silnik evo z 2003 roku, pozostałe graty różnie. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Waniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszzx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 U mnie jest własnie zblizeniowy bo to 2007 r. z tego co sie własnie dowiedzialem to koszt ok 700zl bo trzeba modul wymienic plus pilot zmontowac,ale badania trwaja wiec prosze o dalsze sugestie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waniek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) no możesz wypróć całą elektronike :) i nawet przejść na gaźnior. Lub tak jak koledzy pisali sprawdzić nie u dealerów. Sprawdzałeś cene u jednego dealera, czy kilku. Może są różnice. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Waniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszzx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sa roznice u tego co sprawdzalem 700 a liberator 1600 chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja też kupiłem bez kluczyków i pilota. Koszt 2 oryginalnych kluczyków 160zł u dealera - Appaloosa. pokazujesz dowód własności motocykla i Ci zamawiają. Czekasz ok tygodnia. Pilot 250 zł razem z konfiguracją - ale prawdopodobnie będziesz miał tylko odcinkę zapłonu i mruganie. Rzadko kiedy jest oryginalna syrena - też można dokupić ok 500zł oryginał, 150 normalna ; ). Tak, że nie kombinuj, kup se kluczeki oryginalne - nawet wysyłkowo. Jak chcesz to pomogę. Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi