Barnaby Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 czy sprzęgło w Vmax-ie się jakoś reguluje? zauważyłem że zaczyna wysprzęglać tak mniej więcej w połowie skoku klamki. stało się to nagle, nie pogłębia się dalej. wysprzęgla bez problemu, biegi też wchodzą ale jak się mocno rozgrzeje to już zaczyna być problem. poza tym raczej tak nie powinno być.... co to może być za cholerstwo??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Spojrzalem: tam jest hydrauliczne - wypadaloby odpowietrzyc i przy okazji zmienic plyn. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez jimi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Stary plyn - wymien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Skoro mu się to stało tak nagle to raczej zestaw naprawczy siłownika powinien kupić i wymienić. Ja robiłem to kilka dni temu. Odpowietrzanie starczało na kilka dni i problem wracał. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi