mati0946 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam!!! chce zwiększyć predkosc maksymalna mojej Hondy Lead z 2005 roku. poj. silnika 102cm3 w tej chwili predkosc maksymalna na prostej wynosi 83km/h Jakie czesci moge wymienic aby poprawic v-max?? nie chodzi mi o przyspieszenie. Wiem ze mnóstwo jest tematow na ten temat ale ludzie głównie pisza o chińskich 50 2t i o przyspieszenie im chodzi. mi chodzi tylko o predkosc maksymalna. Za pomoc dziękuje! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam!!! chce zwiększyć predkosc maksymalna mojej Hondy Lead z 2005 roku. poj. silnika 102cm3 w tej chwili predkosc maksymalna na prostej wynosi 83km/h Jakie czesci moge wymienic aby poprawic v-max?? nie chodzi mi o przyspieszenie. Wiem ze mnóstwo jest tematow na ten temat ale ludzie głównie pisza o chińskich 50 2t i o przyspieszenie im chodzi. mi chodzi tylko o predkosc maksymalna. Za pomoc dziękuje! Pozdrawiam!! Wymień takie coś jak zębatki i zmniejszysz przyśpieszenie a uzyskasz prędkość o ile będzie miała mocy tyle by pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zmiana napedu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati0946 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 cyt. ''Wymień takie coś jak zębatki i zmniejszysz przyśpieszenie a uzyskasz prędkość o ile będzie miała mocy tyle by pociągnąć'' mozecie mi podać linki do takich rzeczy?? wydaje mi sie ze bedzie miala wystarczajaco duzo mocy aby to pociagnac. Nie wiem ile dokladnie to ma koni ale chyba 6 ale ktos kiedys wystawil na allegro taka sama co ja mam to pisal ze ma 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wymień takie coś jak zębatki i zmniejszysz przyśpieszenie a uzyskasz prędkość o ile będzie miała mocy tyle by pociągnąć To skuter czyli automat z paskiem :icon_mrgreen: Ja słyszałem że wymieniają sprzęgła na niby "sportowe" i wymieniają tłumiki ale czy to pomaga? niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wiem ze mnóstwo jest tematow na ten temat ale ludzie głównie pisza o chińskich 50 2t i o przyspieszenie im chodzi. twój sprzęt dokładnie na tych samych zasadach jeździ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To skuter czyli automat z paskiem :icon_mrgreen: Ja słyszałem że wymieniają sprzęgła na niby "sportowe" i wymieniają tłumiki ale czy to pomaga? niewiem UPS.myślałem że to normalny napęd,w skudrach wariator pomaga niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Spróbuj ze sprężyną centralną +15% i lekko cięższe rolki. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati0946 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To skuter czyli automat z paskiem :icon_mrgreen: coz mam 14lat i od czegos trzeba zaczac :)))(pisze z konta brata) nie chcialem 50 co tylko pierdzi : ] a ta Honda ma przemily dzwiek : D to cos pomoze?? http://moto.allegro.pl/przekladnia-tuning-...1369261204.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 coz mam 14lat i od czegos trzeba zaczac :)))(pisze z konta brata) nie chcialem 50 co tylko pierdzi : ] a ta Honda ma przemily dzwiek : D nie na dzwięku jezdzisz,a dobra 50 cie i tak objezdzi z tym automatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati0946 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ktore wybrac??? http://allegro.pl/sprezyna-centralna-sprze...1373777391.html http://allegro.pl/sprezyna-centralna-sprze...1376601505.html http://allegro.pl/sprezyna-centralna-sprze...1376601611.html http://allegro.pl/sprezyna-centralna-sprze...1376601649.html czy ma to jakies wady?? szybsze zuzycie sie silnika czy cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi