Gość AbiV Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jaki pasztet na głównej fotce , ja pie**ole ... nigdy mi sie nie podobala pozdro AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 twarzowy kombinezon króliczka :) klapke na tyłek też ma? :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Może Doda wystawi team w MP ? :icon_eek: he he narazie Doda gustuje w skuterach oczywiście różowych :biggrin: http://filmy.scigacz.pl/doda/doda_skuter_yamaha_giggle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja bym się wstydził lansu na różowym bajku w różowym kombi :) I na to wszystko pierdzącym 2T :) ta... i pewnie odmowilbys, gdyby zaproponowano Ci wejscie do teamu.. odmowilbys wlasnie z takiego powodu?? Byles kiedys na moto-gp? - wydaje mi sie ze nie... Zobacz jak te 125 pierdzace 2t latają i pomysl, ze taka cbr f2 objada piętnaście razy np w Brnie :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ta... i pewnie odmowilbys, gdyby zaproponowano Ci wejscie do teamu.. odmowilbys wlasnie z takiego powodu?? Byles kiedys na moto-gp? - wydaje mi sie ze nie... Zobacz jak te 125 pierdzace 2t latają i pomysl, ze taka cbr f2 objada piętnaście razy np w Brnie smile.gif Być może ale jakoś w 2t nic mi nie podchodzi po za full crossem :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mowcie co chcecie, ale ja nawet w tym rozowym kombinezonie moglbym jezdzic :icon_mrgreen: Wymiotlbym Rossiego :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 he he narazie Doda gustuje w skuterach oczywiście różowych :biggrin: http://filmy.scigacz.pl/doda/doda_skuter_yamaha_giggle nie wiem czy to prawda ale slyszalem , ze Doda cisnie na rozowa bladyne ale jest inteligetna babka.. nie jestem w temacie bo nie w Polsce ale jesli to robi i robi kase tzn ze jest inteligetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 No to jak rzuci ktoś coś ciekawego na temat tych zawodników? Ma ktoś jakieś ploty? Co do śmigania w Teamie Paris to ja też bym pośmigał, ale do mnie nie dzwoniła, może nie ma mojego nr. Kto to wie co Doda ma w tej głowie?Tak czy siak jest denerwująca. :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jest bardzo inteligentną i fajną babką, zupełnie inna na żywo. Albo inteligencja albo dobry głos. Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 "Albo inteligencja albo dobry głos" - Podobnie wypowiedziała się Ela Zapendowska o polskich piosenkarkach. A może jesteś Yuby podatny na sugestie ? Nie słyszałeś przed rozmową z Dodą informacje o tym że jest osobą inteligentną ? Może się zasugerowałeś ? Może doda jest przeciętna intelektualnie dziewczyną, a po prostu wyrobiła się w show biznesie ? Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Jesteś w błędzie, wielokrotnie z nią rozmawiałem i mam zdecydowanie pozytywną opinię. Co do wygląda i wypowiedzi scenicznych, cóż komercha. YUBY, ja cięęę, cholera, ja rozmawiam, co najwyżej, wielokrotnie z dzielnicowym. Edytowane 25 Grudnia 2010 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 No to jak rzuci ktoś coś ciekawego na temat tych zawodników? Ma ktoś jakieś ploty?Gadea przez 7 lat jeździł w 125, nawet udawało mu się od czasu do czasu wskoczyć na podium, a najlepszy wynik w całym sezonie to 5 miejsce. W tym roku jeździł w Moto2, raz nawet był drugi, ale cały sezon skończył na 17 miejscu. Tego drugiego małolata nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 81 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 ja nawet wlosy na rozowo moglbym farbnac i na minibikeu smigac za ta kase :buttrock: . (to tak w razie jakby paris albo doda czytaly temat). a ci co gadaja ze nigdy w zyciu to pewnie jezdzic nie umieja :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidmarks Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Pamiętacie podobne malowanie w Aprila Hectora Barbery Uploaded with ImageShack.us Cytuj Pierwszy sezon na Enduro. Wcześniej tylko mocne ścigacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 125cc Race Classification 2011 1 25 18 Nicolas TEROL SPA Bankia Aspar Team 125cc Aprilia 151.0 38'28.6872 20 11 Sandro CORTESE GER Intact-Racing Team Germany Aprilia 150.5 +7.7103 16 33 Sergio GADEA SPA Pev-Blusens-SMX-Paris Hilton Aprilia 150.4 +9.1474 13 7 Efren VAZQUEZ SPA Avant-AirAsia-Ajo Derbi 150.4 +9.5145 11 94 Jonas FOLGER GER Red Bull Ajo MotorSport Aprilia 150.4 +9.6986 10 5 Johann ZARCO FRA Avant-AirAsia-Ajo Derbi 150.0 +15.2607 9 23 Alberto MONCAYO SPA Andalucia Banca Civica Aprilia 150.0 +15.3528 8 39 Luis SALOM SPA RW Racing GP Aprilia 150.0 +15.6969 7 25 Maverick VIÑALES SPA Pev-Blusens-SMX-Paris Hilton Aprilia 150.0 +15.91010 6 44 Miguel OLIVEIRA POR Andalucia Banca Civica Aprilia 149.2 +27.396 Edytowane 21 Marca 2011 przez kenji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi