the-one Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam i przedstawiam film o mojej Hondzie Civic. Mam ten samochód juz ponad 4 lata i w ogóle mi się nie znudził. W realizacji pomogła mi moja Gosia i kolega Michał ;) Zapraszam do konstruktywnej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Film po prostu jest boski. Ładnie wszystko skomponowane, jeszcze ta muzyka pasuje do tego klimatu. A pro po samochodu, to tu nie ma co dużo oceniać. Ale wygląda zacnie ;) Ile trwało Ci złożenie do kupy takowego filmu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam i przedstawiam film o mojej Hondzie Civic. Mam ten samochód juz ponad 4 lata i w ogóle mi się nie znudził. W realizacji pomogła mi moja Gosia i kolega Michał ;) Zapraszam do konstruktywnej krytyki Fajnie walisz tymi ksenonami H4 po oczach :buttrock: Ale poza tym Honda i film ok :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Super film i super montaż tego wszystkiego do kupy :flesje: :flesje: ale brakuje mi tu pierdolnięcia :icon_twisted: tzn po tej hipnotycznej melodii i dostojnej jeździe po liściach czekałem na wybuch dymu spod kół i wg czegoś co pokaże że Honda to taki zbójca i demon :icon_twisted: a na koniec znów, dostojna jazda i ta hipno-melodia ^^ (mam nadzieje że Cie nie obrażam) co nie zmienia faktu że ciarki przeszły po plecach :biggrin: Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Diabel_Piszczalka Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autko takie se ale montaż dobry :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 w 53 sek wyglada jakby kots Ci migal dlugimi bo go Twoje tunerskie kseony oślepiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 jak zobaczyłem kto stworzył temat to wiedziałem, że filmik będzie fajny i nie pomyliłem się. :) pamiętam zajebisty filmik o motorynce. :) chyba ten sam kawałek wykorzystałeś nawet - i ten kawałek kojarzy mi się z nostalgią mając na uwadze poprzedni obraz. ale faktycznie - po spokojnym wstępie przydałoby się p***cie, jak napisał kolega wyżej ;) pzdr p Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pamiętam ten z motorynką. Klimacik ok. Złap kontakt z Pasikowskim może wyjdzie z tego dobry film :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Taka honda musi byc w ksecie. Fajnie to wali po gałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dla mnie filmik bomba. Jaki sprzęt był wykorzystany do nakrecęnia materiału. Chodzi mi o kamerkę,model nazwa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam i przedstawiam film o mojej Hondzie Civic. Mam ten samochód juz ponad 4 lata i w ogóle mi się nie znudził. W realizacji pomogła mi moja Gosia i kolega Michał ;) Zapraszam do konstruktywnej krytyki No jestem pod wrażeniem zajebisty film profesjonalna robota Pozdrawiam. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dla mnie filmik bomba. Jaki sprzęt był wykorzystany do nakrecęnia materiału. Chodzi mi o kamerkę,model nazwa. pzdr Pytałem o to samo przy okazji filmiku z motorynką. Wtedy był to Canon HV40 - tu chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ile trwało Ci złożenie do kupy takowego filmu ? The-one, Mam jeszcze jedno pytanie. W jakim programie montujesz filmik w całość ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Zmontowane jak film promujący nowy model wchodzacy na rynek :clap: Super sprawa - gratulacje za montaż!!! Edytowane 12 Grudnia 2010 przez lukasz-2211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 super sprawa ten filmik! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi