KowalMX Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 zastanawiam się tylko czy policja nie będzie się czepiać :) bo mam 2 przeloty po 50mm :) i troszkę to hałasu robi ale za to piękny potężny bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Kowal, spoko ludzie mają 2x 70mm i żyją :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) 70mm to prawie jak mniejsza rynna :D U mnie miałem 2x55mm i Policja nigdy mnie nie zła...zastawiła za to. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalMX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mnie w weekend zatrzymali na wisłostradzie, zaraz na wylocie z długiego tunelu gdzie trochę nachałasowałem :P powiedzieli mi że słyszeli mnie już jak tylko wjechałem i czekali aż wyjadę :P ale bardzo w porządku byli, sprawdzili tylko papiery i puścili mówiąc gdzie jeszcze stoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wybieracie sie do Czestochowy? to w najblizsza niedziele? co do wydechow to mam zalozone db-kilery ale na znajomej stacji diag. i tak wyszlo ze jest za glosno co do wydechow to mam zalozone db-kilery ale na znajomej stacji diag. i tak wyszlo ze jest za glosno jak mi zmierzyli glosnosc oczywiscie a nie dlugosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A czy w ogóle Policja jak łapie na kontrole to wozi ze sobą tester głośnosci? Jeszcze nie widziałem nawet czegoś takiego w ich rękach na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 pewnie maja kilka sztuk na kraj wiec na razie nie ma sie co martwic ale kiedys sie nam urwie. A wlasciwie co to znaczu przeloty np 50? jest to srednica wylotu z komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalMX Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 to średnica rury perforowanej w środku wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizgard Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jeśli wcześniej jeździłeś tym tiumphem ze zdjęcia to na początku trochę poczujesz ręce.. Ja przesiadłem się z SVki nakeda nie jestem mega wielki, siłę w rękach jako taką mam ale na początku czuć "sportową" pozycję. Bynajmniej takie jest moje odczucie. Poza tym jeździ się bardzo fajnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes900rr Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja się przesiadłem z CBR 600 F3 i pozycja identyczna jest tu i tu. pamietam jak kiedys na wiosne zawsze bolaly mnie nadgarstki, kilka lat temu miałem poważny wypadek i prawie straciłem prawą rekę. teraz mam znacznie ograniczony nadgarstek i nie mogłem jezdzic RR fire blade'em i po wypadku wsiadlem na cbr600 i VTR i uważam że pozycje te sa idealne. Na cbr 600 F1 broblem był mimo że to dużo mniejszy gabarytowo motocykl Cytuj http://www.grupa.elblag.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizgard Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi czy dwójka jeśli wrzucacie ją z jedynki też wam strasznie głośno wchodzi? A im mniejsze obroty tym głośniej..? To norma czy mam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Powiedzcie mi czy dwójka jeśli wrzucacie ją z jedynki też wam strasznie głośno wchodzi? A im mniejsze obroty tym głośniej..? To norma czy mam się martwić? W mojej VTR było identycznie i u znajomych też. 1 i 2 wchodzą strasznie głośno. Później to już jest typowa Honda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mam to samo w mojej VTR 2 głośno wchodzi myślałem że skrzynia po ostrych przejściach jest, ale jak czytam wasze wypowiedzi to chyba jest OK :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizgard Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To dobrze.. Chyba ,że mamy 3 skrzynie do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes900rr Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To dobrze.. Chyba ,że mamy 3 skrzynie do roboty:) 4 hehe bo u mnie też także myslałem że moja po przejsciach bo w CBR 600 mimo ze 2 lata starsza tego problemu nie było-moze to wada zwłaszcza w pierwszych modelach produkcji bo ja mam 1997rok, moze po 2-3 latach usterke zniwelowali choc troche a moze wyszla dopiero po znacznym przebiegu. W każdym badz razie ciesze sie ze nie jestem sam z tym bólem Cytuj http://www.grupa.elblag.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi