Vector Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A zobaczysz niedługo drugą :icon_mrgreen: A co Ty Yuby właściwie z tą drugą robisz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No cóż, dzięki pomocy forumowego kolegi, zmieniam wygląd z oryginału na streetfigftera.A więc zmiana koloru, sporo polerki, oploty, DynoJety, klatka na silnik i chłodnice, jakiś xenon, i masę pierdół.Jak skończymy to zapodam foty. :notworthy: Ty to dopiero jesteś nawiedzony :flesje: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 tutaj --> http://pl.youtube.com/watch?v=JGevidKmYck&feature=related znajduje się ta vtr'ka (street) o której wcześniej wspominałem, nie jest jakaś "wypasiona" ale ma kilka fajnych elementów, niestety z przodu ma owiewkę "UFO" na szczęście to ta nowsza wersja. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia twojego projektu YUBY :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam, przeanalizowałem temat vtr 1000f na forum i wasze wypowiedz, po przeczytaniu jeszcze bardziej utwierdziłem sie co do moto jaki zamierzam zakupic na nastepny sezon. Co niektórzy to naprawdę szaleją z przeróbkami :biggrin: VTR jest moją miłoscią od pierwszego wejrzenia a raczej usłyszenia :bigrazz: dlatego decyduje sie na kupno v-ki. Trochę boje sie przeskoku na wiekszą moc i moment ale mam nadzieje że szybko ujażmie bestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam, przeanalizowałem temat vtr 1000f na forum i wasze wypowiedz, po przeczytaniu jeszcze bardziej utwierdziłem sie co do moto jaki zamierzam zakupic na nastepny sezon. Co niektórzy to naprawdę szaleją z przeróbkami :icon_twisted: VTR jest moją miłoscią od pierwszego wejrzenia a raczej usłyszenia :smile: dlatego decyduje sie na kupno v-ki. Trochę boje sie przeskoku na wiekszą moc i moment ale mam nadzieje że szybko ujażmie bestie. Pamiętaj, że Firestorm to nie jedyna V - polecam TLR :biggrin: To jest dopiero ku*ewski sprzęt... No ale Honda, to Honda :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A powiedz mi Yuby, Ty masz na pokładzie powercommandera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Niestety ale tylko honda wchodzi w gre :flesje: miłość do marki tez zobowiązuje ;) Czekam tylko na pieniażki z odszkodowania bo niestety na f3 miłem niemiła przygode, troche juz sie to ciagnie i sezon jestem w plecy :crossy: Miałem ostatnio małe romanse z gs 500(trochę juz za mało mocy), banditem 1200( mało to zwrotne i krowiaste) i r1(to juz napewno nie dla mnie :biggrin: ). Decyzja podjęta VTR 1000f i tak juz zostaje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie posiadam, ponieważ nie jest to moto na wtrysku, jednak mam przyspieszacz zapłonu i moduł HRC. No tak, nieźle mi się posrało w bani :icon_twisted: VTR przecież nie jest na wtrysku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No tak, nieźle mi się posrało w bani :buttrock: VTR przecież nie jest na wtrysku :biggrin: Jest, od 2001 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jest, od 2001 roku.VTR 1000 Firestorm przec cały okres produkcji, jesli sie nie myle to do 2005r miał montowane gazniki, od 2000r wprowaszili na rynek VTR 1000SP-1 i własnie w tym motocyklu były wtryski, ale seria SP to juz troche inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Sorki, SP mialem na mysli. To wszytsko przez tego kilna rano :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 SP to wiadomo :buttrock: Ekstraklasa. A swoją drogą piękny sprzęt :buttrock: Przepraszam za off top, ale powiedzcie mi, bo naczytałem się na forum, że sportowe wydechy wpływają negatywnie na żywotność silnika? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Tego nie wiem i myślę że producenci nie robili by kompletnych układów wydechowych aby szkodzić.Kwestia zestrojenia i użytkowania. Tzn. nie miałem na myśli pełnego układu tylko samą końcówkę. Niektórzy jak widzę na forum twierdzili, że szkodzi :) Ale mniejsza z tym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jakieś prognozy ile uda Ci się wycisnąć ze silnika? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Juz nie umie sie doczekac, jak tym w koncu wyjedziesz ;) Koniecznie filmik z czystym dzwiekiem wrzuc hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi