Lider1979 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak temperatura podchodziła pod 8-9C ,też miałem ochotę przedmuchać kolektory :biggrin: Tylko ta cholerna grypa... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Moja pierwsza gleba była na śniegu, na szczęście było to wiele lat temu jak dosiadałem potężne skutery 50cm3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzisiaj dla odmiany zrobiłem przelot bandziorem i w swej nieskończonej mądrości nie zabrałem kominiarki. Jaki to był błąd, dotarło do mnie dwa kilometry od wyjazdu ze stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja swojego Sprinta kupiłem na początku lutego.Jak go przywiozłem z salonu była piękna słoneczna pogoda ,tylko -17 na termometrze.Ale nie było możliwości żebym się nie przejechał. :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzisiaj dla odmiany zrobiłem przelot bandziorem i w swej nieskończonej mądrości nie zabrałem kominiarki. Jaki to był błąd, dotarło do mnie dwa kilometry od wyjazdu ze stacji benzynowej.Kominiarka to podstawa czy zimą czy latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kominiarka to podstawa czy zimą czy latem. ostatni raz miałem na głowie komniarkę za czasów Simsona sr 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dziwne, ale ja też jeżdżę zawsze z kominiarką, nieważne czy latem czy zimą... ;) Co do jazdy zimą, 30 grudnia i 1 stycznia zrobiłem w sumie ok. 120 km na moto :P Mieszkam przy drodze krajowej i bez problemu można było śmigać :D Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W sumie jak się jest dobrze ubranym,to największym problemem marznąca szybka kasku od środka.Przy bardzo niskich temperaturach,nawet pinlock nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mam nadzieję, że w jeansach w zimę nikt nie jeździ... chyba ;-) Ale fakt faktem bardzo ciągnie do jazdy. Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S III za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ,tylko -17 na termometrze.Przepraszam, to jaka temp. odczuwalna była na motocyklu? Chyba z -46 :biggrin: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przepraszam, to jaka temp. odczuwalna była na motocyklu ? Temperatura odczuwalna na motocyklu jest adekwatna do predkosci, im szybciej tym zimniej. Gorzej, jak Ci przy - 65 st.C paliwo zamarznie :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W czasie pierwszej jazdy moje odczucia były skierowane na delektowanie się jazdą nową maszyną :cool: (no po prostu byłem zbyt zajarany he,he),a nie na temperaturę odczuwalną.Ale dziś raczej nie dał bym się namówić na taki wyczyn. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja smigałem w 2 dzień swiąt,piękne słoneczko,+8,czego chcieć więcej,nawinołem ze 150 Km,teraz tylko czekać na wiosnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przy +8 jak najbardziej.Myślę,że od 5C już jest znośnie,jescze jak świeci słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 U mnie w okolicy akurat pogoda czasem w zimie dopisuje, tak jak teraz, jest 10*C. Nowy Rok przywitalem rundka po okolicy, jak temperatura spadnie, mozna sie cieplo ubrac i tez polatac, chociaz jesli juz, to zazwyczaj czekam do polodnia, aby lod zniknal z drog, jesli tylko pogoda na to pozwala. W sniegu nie jezdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi