jareckiz Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Panie i Panowie po długich poszukiwaniach i jednym nieudanym wyjeździe po ten sam motocykl lecz w inne miejsce kupiłem VFR RC 36II. Dla ciekawych tego motocykla załączam filmik ( jeszcze u poprzedniego) właściciela). http://www.youtube.com/watch?v=_R21QLLyv24 Tomhagen - pozdrawiam Cię! :lalag: jareckiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No, sprzęt zacny ;) Podobają mi się VFR'ki, a ta jest śliczna, jeszcze te błękitno niebieskie malowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajne moto. Po obejrzeniu filmiku zastanawia mnie jednak, czy te świszczenie przy dodawania gazu to normalne w VFR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhagen Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) Fajne moto. Po obejrzeniu filmiku zastanawia mnie jednak, czy te świszczenie przy dodawania gazu to normalne w VFR? to typowy odgłos pracy tego silnika - świszczą koła zębate rozrządu. również pozdrawiam nowego właściciela :biggrin: Edytowane 9 Listopada 2010 przez tomhagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajne moto. Po obejrzeniu filmiku zastanawia mnie jednak, czy te świszczenie przy dodawania gazu to normalne w VFR? Rozrząd na kołach zębatych. Ps. Co oznacza kurczak nad rejestracją ? Że jest się właścicielem fermy drobiu ? :icon_biggrin: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Gwizd rozrządu VFR to bajka dla mnie. Jeśli miałbym 10tys. na motocykl to tylko VFR :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dokładnie tak jak mówi Vatzeque pięknie świszczy :clap: Tak zapytam niedyskretnie ile się ceni tak VFR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhagen Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Tak zapytam niedyskretnie ile się ceni tak VFR ? jak to się mówi, tyle się ceni za ile ktoś może ją kupić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Gratuluje,mimo ze gratulowalem juz chyba na vfr-oc :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 gratuluje ! vfr to baaardzo zacny motocykl :) mialem-wiem ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIDER1PRZEMEK Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dokładnie tak jak mówi Vatzeque pięknie świszczy :clap: Tak zapytam niedyskretnie ile się ceni tak VFR ? ceni się tyle ile jest warta zależy w jakim jest stanie. A jeśli chodzi o VFR to też jestem posiadaczem tego sprzętu i powiem że w vfr podoba mi się tylko jedna jedyna rzecz że jest długowieczny!!! no i wygląd a jeśli chodzi o dźwięk to myślę że nie jest zbyt interesujący i przeniesienie napędu też się nie sprawdza (mógł by być na pasku), spalanie ok, przyśpieszenie jako tako(do sprinterów nie należy) moim przejechałem od maja 18tyś km i ani jednej awarii tylko wymiany olejów i regulacje Fajne moto. Po obejrzeniu filmiku zastanawia mnie jednak, czy te świszczenie przy dodawania gazu to normalne w VFR? ty chyba jeszcze nie słyszałeś świstu? na tym filmiku to wyszło całkiem nieźle(cichutko) ale jak jest nagrywane w np garażu to aż głośniki trzeszczą. ale na żywo to jest całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi