Vector Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja jestem za promem z Amsterdamu. Z tego co wiem to płynie 12h, czyli jak pisze Dyzio, jesteśmy wyspani, wypoczęci, później przez UK tylko 400km, czyli do ogarnięcia bez problemu. Z tego co się orientuję prom około 1000 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 jest jeszcze lepsze połączenie z IJmuiden do Newcastle - ok. 500 km. - bilet jak dobrze looknąłem 138 GBP na łepka z motocyklem, kabina 3 os. to pasuje :) czas przejazdu 15 godzin. faktycznie można zabalować i przespać się a jazda motocyklem na około z paliwem i noclegiem wyszłaby też sporo... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ijuiden to port Amsterdam, lub jeden z nich czy jakos tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 jest jeszcze lepsze połączenie z IJmuiden do Newcastle - ok. 500 km. - bilet jak dobrze looknąłem 138 GBP na łepka z motocyklem, kabina 3 os. to pasuje :) czas przejazdu 15 godzin. A chrapiecie? :biggrin: :wink: Jak najbardziej kabina pasuje, cena też dobra, myślałem, że będzie drożej. 15 godzin w sam raz na pełną regenerację :) A nawet za dużo. Trzeba obacyć jak dokładnie wyjdą dwie wersje, ale ta z promem z Amsterdamu to chyba najbardziej ludzka propozycja? :) faktycznie można zabalować i przespać się a jazda motocyklem na około z paliwem i noclegiem wyszłaby też sporo... Pewnie dużo więcej, ale frajda prawdopodobnie byłaby jeszcze większa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 myślę o promie pomiędzy hoek van holland a harwich a z powrotem to chyba przez tunel ale gdzieś wyczytałem, że nie ma możliwości powrotu przez tunel jeśli nie się przez niego nie wjeżdżało. orientuje się ktoś? To jakieś bzdury z tym,ze nie można wracać przez tunel :eek: W sieprpniu śmgałem do Polski , koszt biletu 28 jurków w dwie strony, bukjąc w jedną wychodziło ok 70 jurków :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja jak zwykle oferuje nocleg, strawę i zimne piwo w tym miejscu: KLIK Dokładny adres na PW. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja jak zwykle oferuje nocleg, strawę i zimne piwo w tym miejscu: Dokładny adres na PW. Teraz :icon_twisted: Własnie w Twoich okolicach(Duisburg) kimaliśmy w drodze do Polski :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) To jakieś bzdury z tym,ze nie można wracać przez tunel :eek: W sieprpniu śmgałem do Polski , koszt biletu 28 jurków w dwie strony, bukjąc w jedną wychodziło ok 70 jurków :icon_eek: rozumiem że te 28 euro to też zabukowane było? to nie samowite że w dwie strony wychodzi o połowę taniej... Ja jak zwykle oferuje nocleg, strawę i zimne piwo w tym miejscu: KLIK Dokładny adres na PW. bardzo miło z Twojej strony, ale na satelicie to pole kukurydzy... ;) a tak poważnie to jeśli wypadnie nam nocleg w okolicy to napewno wjedziemy :) daj namiary Edytowane 15 Listopada 2010 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak, te 28e to cena za bilet zabukowany ok. tygodnia wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Monter, bardzo miło by było wypić wspólnie browarka :flesje: Robas, a kiedy sprawdzałeś ten prom (data) i na jakiej stronce? Bo jak patrzyłem to 27 jest wolna kabina 3 osobowa Lux za 211 ojro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 dzisiaj, na 30 kwietnia. sprawdz na 1 maja bo raczej wtedy popłyniemy Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 A ja od siebie dodam, że traska ze Newcastle do Ediego jest przezajebista. Chyba najlepsza ze wszystkich wjazdówek do Szkocji (jeżeli chodzi o główniejsze drogi.) link Niesamowite widoki i szybko zużywające się podnóżki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tutaj jest zrzut dla 3 osób w jedną stronę: http://img148.imageshack.us/i/zrzut2t.jpg/ Nie wychodzi źle - 188 ojro. Ja zapomniałem, że muszę sobie zarezerwować w dwie strony z 2 osobową kabiną a to już 342 ojro :) Nie ogarniam jak to dokońca bookować. Dyzio, kumasz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Tutaj jest zrzut dla 3 osób w jedną stronę: http://img148.imageshack.us/i/zrzut2t.jpg/ Nie wychodzi źle - 188 ojro. Ja zapomniałem, że muszę sobie zarezerwować w dwie strony z 2 osobową kabiną a to już 342 ojro :) Nie ogarniam jak to dokońca bookować. Dyzio, kumasz temat? Na tym formularzu jest wpisany tylko jeden sprzęt i trzy osoby. Maszyn będzie chyba więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Na tym formularzu jest wpisany tylko jeden sprzęt i trzy osoby. Maszyn będzie chyba więcej? Dziura, tylko jak to zrobić skoro sięwyświetla jedno pole? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi