ArturR1975 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Moje uszanowanie. Jeszcze dzisiaj chciałbym zamówić na Allegro akumulator do mojej maszyny. Kwasa zmieniam na Żel. Teraz pytanie jaki i w jakiej cenie. Głównie chodzi o pojemność, czy może być więcej niż 12Ah. Może polecacie coś markowego. Jest sporo akumulatorów na allegro i nie chciałbym się przejechać. Za wszelkie odpowiedzi będę wdzięczny. Czy taki będzie wystarczający i co to za firma. http://moto.allegro.pl/akumulatory-vi-gene...1299633960.html Kłaniam się. Pozdrawiam serdecznie. Artur Edytowane 7 Listopada 2010 przez ArturR1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Jezeli chodzi o dobre akumulatory to o ile cena Cie nie zabije: Odyssey,Optima, Exide, Varta, ... Generalnie to musisz zwrocic uwage na prad rozruchowy. Za duzych akumulatorow nie wkladaj bo beda padac szybcej niz te mniejsze, ktore zaleca producent. PS.Nie wiem jaki prad rozruchowy ma ten z linku, ale wyprowadzenia nie wygladaja jakos okazale. Edytowane 7 Listopada 2010 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturR1975 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dziękuję za odpowiedź. Zdecydowałem się na takie cudeńko. http://allegro.pl/akumulator-centra-exide-...1306851936.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobry wybór :) Aku jak aku, byle by był markowy, chodź mam taki nie markowy od Norauto by sobie przyświecać na działce jeszcze bez prądu i też jest git. Ja w poprzednim moto wymieniłem na Unibat i też był dobry, tzn. przez 2 lata póki moto nie sprzedałem trzymał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 wazne zeby byl robiony w technologii AGM a ten jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Adamie, a co to jest ta technologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Adamie, a co to jest ta technologia? szukajka raz, proszę jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi