Ralf Dragon Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam, dopiero co zakupiłem swoją maszynkę w pięknym białym kolorku podpowiedzcie panowie bo dopiero w połowie wątku jestem i daleka droga przede mną a napalam się coraz bardziej. Jakiej średnicy zewnętrznej są halogeny oryginalne te pod głównym reflektorem? chcę dokupić LED'y spot ale bez wymiarów mogę przestrzelić :(Kolego wbijaj na facebook Sebastian Begierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinjin Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) oryginalne lampy przeciwmglowe maja okolo 7cm srednicy Wielkie dzięki Floydoo i pozdrowienia z VStrom Club ;)Sebastian zaraz się odezwę ;) Edytowane 29 Marca 2015 przez Shinjin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralf Dragon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Koledzy ktoś jeszcze ma ochotę na nasze pierwsze wspólne spotkanie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mam pytanie. Wiem że ten temat był kiedyś poruszany na forum,ale chciałem dopytać w temacie szyby do Tereski.Zastanawiam się nad kupnem szybki MRA z deflektorem.Czy może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floydoo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 uzywam i moge polecic Givi AIR Flow, ewentualnie regulacje z touratecha czy madstad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam.A może sam deflektor do szyby którą już masz?. Jest dość spory wybór w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dobry pomysł.. Masz może założony?Ewentualnie jak oceniasz przydatność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Niestety sam przymierzam się do kupienia i założenia deflektora. Jestem na etapie szukania . Jak coś bym znalazł to podrzucę linka.Pozdrawiam Wiem że są różne deflektory o różnych mocowaniach. Jedne trzeba nawiercać i przekręcić . A są też takie które mają uchwyty obejmujące szybę i po zdjęciu nie ma śladu po montażu na szybie.No i rozmiarów deflektorów też parę widziałem ale co do doboru to szukam i czytam . Może koledzy którzy maja już zamontowane podrzucą wymiary ?? Dobry pomysł.. Masz może założony?Ewentualnie jak oceniasz przydatność?Podsyłam link z fajnym opisem : http://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-adv-owiewka-szyba-spoiler-i5181833450.html . Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez wooosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1964 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś z Kolegów miał problem z łożyskiem główki ramy w Teresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Myślę żebyś sprecyzował "problem łożyska główki ramy" co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro74 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś z Kolegów miał problem z łożyskiem główki ramy w Teresie?Mój "problem" polegał na tym, że przy przebiegu 25.000 był bardzo mocno wyczuwalny luz. Najdziwniejsze w tym wszystkim było to że kupiłem moto bezpośrednio po zrobionym przeglądzie w ASO który robił jeszcze sprzedający a w ASO tego nie zauważyli i nie dociągnęli.Pojechałem do swojego mechanaika i dociągnął. Ale dlaczego pojawił się ten luz nie wiem. Narazie jest spokój chociaż zrobiłem tylko 6000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralf Dragon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Niestety sam przymierzam się do kupienia i założenia deflektora. Jestem na etapie szukania . Jak coś bym znalazł to podrzucę linka.Pozdrawiam Wiem że są różne deflektory o różnych mocowaniach. Jedne trzeba nawiercać i przekręcić . A są też takie które mają uchwyty obejmujące szybę i po zdjęciu nie ma śladu po montażu na szybie.No i rozmiarów deflektorów też parę widziałem ale co do doboru to szukam i czytam . Może koledzy którzy maja już zamontowane podrzucą wymiary ?? Podsyłam link z fajnym opisem : http://allegro.pl/deflektor-motocyklowy-adv-owiewka-szyba-spoiler-i5181833450.html .http://www.szybymotocyklowe.pl z tej firmy kupiłem do szyby Givi widać na filmie : ja jestem bardzo zadowolony jak na razie. warto dokupić po prostu pod wymiar Twojej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ralf Dragon a napisz czym się sugerowałeś w doborze deflektora ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1964 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Myślę żebyś sprecyzował "problem łożyska główki ramy" co się dzieje ?Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, były delikatne puknięcia przy hamowaniu, przy małych prędkiościach - przebieg ok. 23.000 km - serwis w Gdańsku usunął luz i po bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mój "problem" polegał na tym, że przy przebiegu 25.000 był bardzo mocno wyczuwalny luz. Najdziwniejsze w tym wszystkim było to że kupiłem moto bezpośrednio po zrobionym przeglądzie w ASO który robił jeszcze sprzedający a w ASO tego nie zauważyli i nie dociągnęli.Pojechałem do swojego mechanaika i dociągnął. Ale dlaczego pojawił się ten luz nie wiem. Narazie jest spokój chociaż zrobiłem tylko 6000 km.W jakim mieście byl na przegladzie w ASO? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi