Ralf Dragon Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie jakich klocków hamulcowych używacie ? Co do serwisu na pytanie czy zrobili przegląd usłyszałem że tak ale może jeszcze olej w lagachi płyn chłodniczy i hamulcowy oraz klocki z tyłu az mnie trafiło ? po co olej w lagach skoro nie ciekną i mają własciwą siłe tłumienia, chyba jednak podstawowe serwisy będe robił sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A dzisiaj w Opolu na wylocie na Kluczbork śmignęła ciemna Teresa na halogenach.Aż mnie skręciło z zazdrości ;) Szkoda że nie moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam pytanko? Jak wbijam 1 bieg to odczuwam lekkie szarpnięcie do przodu. Sprzęgło mam wciśnięte do oporu. Czy to jest kwestia wyregulowania na klamce? W tej chwili jest na 4 pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mam tak samo. Podobno to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja też tak mam. Trochę mniej szarpie jak silnik rozgrzany ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floydoo Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Kazde moto szarpie jedne mniej inne bardziej. Te z walem szarpia bardziej bo luz lancucha nieco niweluje ten objaw. Trzeba sie przyzwyczaic i patrzyc by sie nie pogarszalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 moim zdaniem to nie wina wału lecz źle rozłanczanego sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam wszystkich . Moje moto (xt1200ze) wyświetla mi błąd nr 42 po oględzinach i literaturze znalazłem przyczynę (o dzięki twórcy za diagnostykę) A pytanie moje ,bo zamierzam sam wymienić uszkodzony czujnik prędkości (sensor rotor, czy ktoś już demontował tylne koło , może ma jakieś porady , sugestie żeby poszło sprawnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Yamaha XT 1200 Z Superténéré - Tire change. Wpisz na you tube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Maro81 dzięki. Zapomniałem żeby for English szukać. Człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Spoko. Mam nadzieję że się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz_iz Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 moim zdaniem to nie wina wału lecz źle rozłanczanego sprzęgłaPrzyczyną jest suma kilku czynników. Po odpowietrzeniu pompy sprzęgła powinno być delikatniej :) Jeśli płyn hamulcowy jest starszy niż 2 lata to konieczna wymiana. Pomaga też wymiana przewodów na będące w oplocie metalowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Chyba masz rację jakiś czas temu miałem mały wyciek ze zbiornika z płynem Orientuje się ktoś gdzie można zanabyć ( dobry i nie drogo ) stalowy oplot na ukł. Hamulcowy i sprzęgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinjin Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam, dopiero co zakupiłem swoją maszynkę w pięknym białym kolorku podpowiedzcie panowie bo dopiero w połowie wątku jestem i daleka droga przede mną a napalam się coraz bardziej. Jakiej średnicy zewnętrznej są halogeny oryginalne te pod głównym reflektorem? chcę dokupić LED'y spot ale bez wymiarów mogę przestrzelić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floydoo Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 oryginalne lampy przeciwmglowe maja okolo 7cm srednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi