grebur Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Może trzeba było zostać przy piersi rodzicielki. fajny jesteś Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) nie wiedziałem że w trwam pracujesz pozdrowionka dla moherków ;] Edytowane 24 Października 2010 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 widzę że słabe riposty teraz w podstawówkach mają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 widzę że słabe riposty teraz w podstawówkach mają :banghead: kumpel jest katechetą w podstawówce, ostatnio prawie żyły sobie podciął z nerwicy :icon_rolleyes: aż strach się bać , takie prawo że nic nie można zrobić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 u mnie katechetka sobie włosy rwała bo wchodziliśmi drzwiami a wychodziliśmi oknami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Hero no niby wina pieszej, ale z drugiej strony gdyby jechal przepisowe 50 to prawdopodobnie uniknalby nawet tego delikatnego otarcia. Pozdrawiam Ja mogę polecić Ci autko którego byłem właścicielem, a obecnie jest na sprzedaż... Honda accord coupe z USA.2003 rok 3.0 V6 Ten silnik to poezja... dźwięk nie do opisania... Myślę, że kolega zejdzie z ceny, ale jeśli chcesz kontakt do niego to pisz na pw do mnie bo samochód stoi w komisie w PL a właściciel mieszka w Kopenhadze. http://otomoto.pl/honda-accord-v-6-coupe-C9674052.html Spalanie jest śmieszne... serio nie żartuję! Na trasie przy 120-140 8l/100km Miasto(Kopenhaga) 10,5-11l/100km Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 grebur, olej jakieś prawie-samochody. może saab i volvo są ładne, ale bez gwiazdy nie ma jazdy. http://moto.allegro.pl/okazja-mercedes-clk...1283457194.html http://moto.allegro.pl/mercedes-clk-200-ko...1285419086.html Nawet 3.2 V6 nie robi jeszcze z tego auta dobrego sportowca , a 2l kompresor ze sportowymi osiągami już w ogole nie ma nic wspólnego.Pozatym jedno z brzydszych coupe Mercedesa choć samochód sam w sobie dobry. Grebur potrzebuje czegoś, co wciągnie w dolot majtki wszytskich licealistek spod szkoły, czegoś co sprawi ze siksy będą sie o niego zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) W ogóle autora tematu nie rozumiem. Jakbym miał 24 kafle to bym kupił nowsze moto za połowę tej sumy. I jeździł tym moto od marca do listopada. A na zimę poldka na gaz albo forda ściere ew. jakieś e30 w podtlenku. Nie trzeba mówić jaki te samochody mogą znieść wpierdol. Do tego proste jak piosenki z eski. Części jak za darmo. Każdy kowal naprawi. Do tego w drzewo nie szkoda wypakować. Od tego jest samochód: zużyć i wyrzucić. A i zapomniałem dodać, nie ma czegoś takiego jak sportowy przednio napędowy samochód. To marny substytut, przedni napęd istnieje tylko dla tego że jest tani i zajmuje mało miejsca. Edytowane 26 Października 2010 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 W ogóle autora tematu nie rozumiem. Jakbym miał 24 kafle to bym kupił nowsze moto za połowę tej sumy. I jeździł tym moto od marca do listopada. A na zimę poldka na gaz albo forda ściere ew. jakieś e30 w podtlenku. Nie trzeba mówić jaki te samochody mogą znieść wpierdol. Do tego proste jak piosenki z eski. Części jak za darmo. Każdy kowal naprawi. Do tego w drzewo nie szkoda wypakować. Od tego jest samochód: zużyć i wyrzucić. A i zapomniałem dodać, nie ma czegoś takiego jak sportowy przednio napędowy samochód. To marny substytut, przedni napęd istnieje tylko dla tego że jest tani i zajmuje mało miejsca. autor tematu i tak juz chyba wybrał...a może skończy się na tym że czasem weźmie Golfika... a co do nowszego moto i do poldka ... sorry ale chyba każdy dąży do czegoś lepszego... a pieniądze po coś się ma... jakby tak każdy patrzył jak Ty... to moto też leżałoby kupić stare bo zniszczyć i wyrzucić... auto to poldka z gazem... a dom... po co lepiej wynająć albo postawić byle co... bo i tak mało w domu się mieszka... a co z kasą ? wychodzi że jest nie potrzebna więc osiąść na laurach i oby starczyło na te wszystkie szroty... Młody człowiek a tak dziwne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) Nie, nie rozumiesz mnie. Motocykl = przyjemność, ma być ładny/szybki/wygodny/ co tam kto chce. Samochód = wożenie dupy, ma być prosty, w miarę niezawodny, ma nie chlapać woda i nie wiać wiatrem w gębę. Tyle wymagam od samochodu. Jest to założenie nisko budżetowe dla młodego człowieka które zakłada przyjemność (motocykl/narty/snowboard/imprezy/wycieczki) i praktykę/obowiązek (dojazdy do pracy/szkoły w porach czy okolicznościach kiedy jest to nie możliwe na moto). O miejscu zamieszkania nie sądze tak samo. I dalej : pewnie że jakbym cisnął 10 kafli netto miesięcznie to bym jeździł zadbanym w140 i jakimś ducati. Ale na to może przyjdzie czas, a może nie. Myślę, że nie warto wypruwać z siebie flaków (a już rodziców to w ogóle) tylko po to by jeździć plastikowym czystym samochodzikiem i pieniądze przeznaczać na to co naprawdę daje radość i spełnienie. Edytowane 26 Października 2010 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 A to już samochód przyjemności dawać nie może? Ciekawe podejście;] Skoro masz taki stosunek do samochodów, to po co Ci on w ogóle? W komunikację miejską zainwestuj, od czasu do czasu taxi i cie to mniej wyniesie, niż utrzymanie jakiegoś rzęcha;] Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepesz Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) nie stać mnie na samochód który daje przyjemność, a jeździć trzeba. Edytowane 26 Października 2010 przez Pepesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KabanBandit Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Niektórzy podejdą do tego odwrotnie. Moto obojętnie jakie, byle wcisnąć się przez korek, a samochód ma być wyjątkowy i dawać przyjemność kierowcy. PS. Ciekawe masz podejście odnośnie napędu :clap: a auta 4x4 są dla pip, bo najłatwiej się prowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Każdy lubi coś innego %-) Nie lepiej helikopter? I na zimę, lato a nawet Pod dyskotekę? Ja też uważam, motor jak najlepszy a autko puszkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ta siódema taty Grebura robi wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi